Haarverf en gekleurde lenzen als zelfverdediging?

Niets te doen met de islam2 Brilleke nodigAnders Vendel, een populaire Zweedse tv-kok, mocht zijn rosachtig haar en blauwe ogen bekopen met een gebroken neus, kwetsuren aan de mond, ogen en kaken.
Hij werd door drie zuiders getinte neo-Zweden, vermoedelijk moslims,  aangevallen, handen op de rug gebonden en een twintigtal keren getrakteerd op een behoorlijke portie slagen en stampen.  Reden: hij zou enige gelijkenis hebben met Donald Trump.

De tv-kok is ‘ontzet’ over de ‘beangstigende ‘ aandacht die vooral buitenlandse media aan het ‘incident’ besteedden…

Gelukkig kan de heer Vendel de media de schuld aanwrijven.  Die zijn vooral verontwaardigd omdat Vendel het vermoeden heeft geuit dat moslims het op hun geweten hebben.

De belaagde kok heeft zijn tweet intussen verwijderd.

 

Onze redactie vraagt zich af of Anders Vendel de drie kostgangers van de Zweedse staat beledigd of uitgedaagd heeft?  Deze dubbelganger van de huidige president heeft tot op heden geen enkel incident weten te melden;

Afbeeldingsresultaat voor muslim look alike

3 gedachten over “Haarverf en gekleurde lenzen als zelfverdediging?

  1. De gelijkenis is treffend whoehoehahahaa. Vendel (het had ook venkel kunnen zijn) lijkt wat mij betreft meer op de Zweedse kok van de muppets als op Trump. De exotisch gekleurde medeburgers zullen dan ook geen fans van de muppetshow zijn, en dat is de oorzaak van zijn pak rammel. 😉

  2. ‘t Zijn perverse mensen die het leven ondraaglijk maken. Overal zoeken ze wat achter. Ik voel me zo pervers worden, dat ik daardoor helemaal gek van racisme word. En niet zo’n beetje ook! 100 procent racist!
    Op dit moment, in deze zo tragische omstandigheden, is een onverschillige houding niet meer op z’n plaats. (F. Céline – L’ Ecole des cadavres)

  3. Ik kan wel enig begrip tonen voor deze drie kostgangers . Wie zelfs een kleine gelijkenis toont me Trump , vraagt om moeilijkheden . Maar valt die agressie van onze drie getaande broeders niet onder de vrije meningsuiting

Reacties zijn gesloten.