Gutmenschenlogica

De Saxense ministerin voor integratie is bevallen van het schitterend idee hoe ze de verzuurde bierdrinkende Duitsers kan heropvoeden.  Ze vindt nl. dat er teveel gezeverd wordt tussen pot en pint.  Allemaal vooroordelen, vindt ze.

120.000 bierviltjes heeft ze laten drukken die overal waar de Duitsers gezellig een glas bier drinken moeten verdeeld en gelezen worden.  Aan één kant een politiek-incorrect vooroordeel, aan de achterkant de politiek-correcte waarheid.  Bedoeling: ‘vluchtelingen’ moeten absoluut door de strot van de Duitsers geduwd worden.

Het gaat van kwaad naar erger: als je al niet meer in alle rust een pint kunt drinken…

Lees vooral ook de reacties onder de video.

Bierdeckel-Aktion-Flüchtlinge

 

3 gedachten over “Gutmenschenlogica

  1. En dan zal mevrouw “de ministerin” verbaasd zijn dat AfD op een grote stemmenwinst kan rekenen. Gekker moet het nu niet meer worden hé.

    • Dat was zeker de bedoeling niet, maar zou toch een fijn resultaat zijn.Spijtig dat Geert Bourjois zo iets niet doet in Vlaanderen, succes voor het Vlaams Belang.

  2. Prachtig initiatief van die ministerin die gratis propaganda maakt voor het AfD .Een simpele van geest kan ze misschien overtuigen van haar grote gelijk , maar hoe gaat ze die vrouwelijke slachtoffers van aanranding of erger ,wijsmaken dat fluchtelingen allemaal toffe dankbare gasten zijn .

Reacties zijn gesloten.