EU bemoeit zich met ‘recht op arbeid’ van… ‘vluchtelingen’

… en zoals steeds is het land b de beste leerling van de EU-klas!

Maximum 6 maanden na hun erkenning als asielzoeker moet een ‘vluchteling’ een arbeidstoelating bedeeld worden.  Dat is een ‘voorstel’ van de EU-Commissie om de positie van de erkende ‘vluchtelingen’ te standaardiseren.

De Oostenrijkse binnenminister ziet het niet zitten: “Ik vind het ondenkbaar asielzoekers een arbeidstoelating uit te reiken.  Dat zou een uitnodiging voor mogelijke landverhuizers betekenen om naar Oostenrijk te komen.  Onze arbeidsmarkt kan dat niet slikken.” De heer Wolfgang Sobotka, binnenminister, wil juist het tegenovergestelde.  Hij wil nl. dat in heel de EU asielzoekers niet mogen werken.

Gelukkig hebben wij onze importsecretaris en een werkminister, beide van N-VA signatuur, die, samen met de VDAB,  de handen in elkaar hebben geslagen om de nieuwe landgenoten bij te staan.  Kijk even naar dit filmpje en verbaas u.  Een vraagje aan het vluchtelingen-welkomcomité: krijgen onze werklozen dezelfde begeleiding en een zeker arbeidscontract?  Zelfs al spreken ze Nederlands en andere westerse talen, beschikken ze over de juiste diploma’s, kunnen ze een c.v. voorleggen, hebben ze geen integratiecursus meer nodig?

Stomme vraag.  Als u het ons vraagt, is dit regelrechte discriminatie.  Eigen volk laatst.


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

 

 

 

3 gedachten over “EU bemoeit zich met ‘recht op arbeid’ van… ‘vluchtelingen’

  1. VDAB advertentie voor werkzoekenden
    Dringend arbeiders gevraagd als varkenshoeder voor het uitmesten van de varkenshokken en ze proper te houden zodat ze niet meer van onreinheid kunnen beschuldigd worden . Islam -kandidaten zijn welkom ze mogen zelfs hun bidmatje meebrengen

  2. EU bemoeit zich met ‘recht op arbeid’ van… ‘vluchtelingen’ ..Ze weten van geen ophouden., het wordt alsmaar erger ..Maar…we zijn maar mensen en iedereen kan het krijgen…psychiatrische problemen , verwardheid , de slag van de molen , wartaal en onverantwoorde beslissingen nemen . Het dramatische , bij politiekers , valt dat niet onmiddellijk op en ze blijven maar lullen zoals een VRHSTDT Als het dan toch een beetje teveel wordt zoals bij Juncker die het partlement liet weten dat hij al een tijdje in contact staat met buitenaardse beschavingen ( zie oudere berichten Golfbrekers) mogen die gewoon voortdoen met of zonder medicatie

  3. GRENZEN DICHT ! Fort Europa is ONS continent en legaat aan ONZE kinderen. AsielKOLONISTEN BUITEN !

Reacties zijn gesloten.