Gutmensch: “We moeten opnieuw beginnen!”

Afbeeldingsresultaat voor fire animated gifNa de brand van het illegaal kamp van illegalen te Grande Synthe (Duinkerken) staan de helpers der immigratie-wetovertreders met de handen in het haar: “We moeten helemaal opnieuw beginnen.”

Tja.  De lieve vluchtelingen blijken elkaar niet te kunnen luchten.  Een import-oorlog op Franse bodem veroorzaakt door de Gutmenschen-waanzin.

Bij het lezen van de duiding onderaan werden wij tot tranen toe ontroerd:  “humanitair kamp – 1ste verjaardag kamp gevierd – gevecht Afghanen en Turken – helft is ondergebracht in stedelijke sporthallen – de andere helft is verdwenen – de hulporganisaties zijn vertwijfeld op zoek om hen te kunnen helpen – waarschijnlijk zitten ze in België of Calais op zoek naar een nieuwe jungle om van daaruit hun droom (Engeland) te kunnen waarmaken – hoop is alles wat er hen nog rest want al hun bezittingen werden door de vlammen verteerd.”

De Gutmensch ‘vergat’ erbij te vermelden dat haar beschermelingen zelf hun kot in brand hebben gestoken.  Multiculturele verrijking.

Onze bedenking: eigenlijk valt er toch veel te zeggen voor anticonceptie…

 

 

 

1 gedachte op “Gutmensch: “We moeten opnieuw beginnen!”

  1. Het was voor mij heel emotioneel , de tranen liepen spontaan over mijn wangen. Wij moeten die menschen hilfe, kost wat kost. In hun thuislanden is het niet goed In Europa is het niet goed…..waar kunnen die menschen terecht, waar het wel goed is . Het antwoord is vanzelfsprekend “Ten Parijdijze van Allah”. …wie gaat me tegenspreken ! De Gutmenschen kunnen die fluchtelingen inderdaad hilfe en de kosten om ze naar het paradijs te sturen zijn te verwaarlozen

Reacties zijn gesloten.