Goede Vrijdag in Atlixco, Mexico

Vrijwilligers beelden de laatste stappen van Jezus op weg naar de kruisiging uit.  Geblinddoekt, met doornen kroon en cactusstekels in hun lichaam.  Zonde, pijn, berouw, boete.  De Goede Week in Atlixco.

6 gedachten over “Goede Vrijdag in Atlixco, Mexico

 1. Heeft mevrouw rutten het licht gezien of is dit weer platte verkiezingspraat??
  Heeft ze eindelijk in de mot dat de moslims en de islam de zaak hier aan het overnemen zijn en de pamperbende staat erbij en kijkt ernaar??Wel 30 jaar te laat mevrouw en dit terwijl jullie zelf al die ellende veroorzaakt hebben met de snel belg wet en al jullie regulaliseringen!!IBen je eindelijk tot inzicht gekomen dat moslims zich nooit zullen integreren en enkel voor problemen zorgen!!Zoveel nationaliteiten maar zet er moslims bij en je hebt gedonder!!!
  Begin inderdaad met de geldstromen aan te pakken maar schaf ook meteen de dubbele nationaliteit af voor mensen uit moslimlanden en gooi iedereen het land uit die zich niet wil aanpassen!!Maar ik vrees dat dit ook maar weer eens verkiezingspraat is van uwentwege,spijtig!!!

  http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/3134046/2017/04/15/Open-Vld-wil-financiering-religies-stopzetten.dhtml

 2. Ach, beste Ottorongo, zet U zich maar geen “kwaad bloed”… héél de mosselslimwereld is dàt NIET WAARD om er zich voor op te winden !!!
  ( een goede raad van Fikken, niet van tante Kaat) (^_-)

 3. Allemaal negatieve reacties over onze fluchtelingbroeders en broederinnen.
  Maar we vergeten “een” ding . We hebben die menschen in de toekomst “hard” nodig. Die veronderstelling komt niet van mij maar van prominente politieke figuren, waar wij maar lompe polderboeren bij zijn en ook van professoren die er studies van gemaakt hebben . Zoals prof Rik Coolsaet emiritus die als enige een doctoraat heeft in de hogere loodgieterijkunde

Reacties zijn gesloten.