“Grüner Mist”

… vertaal naar goeddunken: “Groene Smeerlapperij”, “Groene Raddraaierij”, “Groene Rotzooi”… het is allemaal van toepassing!

In Merkelland heerst de razernij, het tandenknarsen, de woede… over een verkiezingscampagne die de politiek der Grünen door de mangel haalt. Affiches met een treurig-verwelkte zonnebloem en telkens drie slagzinnen die de zgz. natuurbeschermende, diverse geslachtenaanmoedigende, kindermisbruikende, immigratiebejubelende, klimaatgekke, vaderlandshatende, economie-vernietigende politiek aan de schandpaal nagelt.

Meer videoboodschappen vindt u op het YT-kanaal “Grüner Mist” … (tenminste voor zover Youtube niet beslist dat deze boodschappen tegen hun normen en waarden ingaan)

De affiches laten niets aan de verbeelding over; de kiezer moet en zal ingelicht worden over de totalitaire koers en de eco-terreur die de Grüne partij in Duitsland zal voeren als het de macht kan grijpen na de verkiezingen.

De campagne loopt in 50 Duitse steden met meerdere duizenden affiches. Vanuit het oogpunt van een reclameman is “Grüner Mist” een succes. Iedereen kent intussen de uitdagende en moedige affiches, die de ware aard en de doelstellingen verraden van de Grüne partij, die zo ongeveer alles wil verbieden wat het leven aangenaam maakt. Te stellen dat de Grünen op hun teentjes getrapt zijn is een milde bagatellisering van hun woede. Zo kennen we ze… ze eisen een boycot van het reclamebedrijf. En dat ze daarmee juist dàt bewijzen wat de affiches kond doen… dat realiseren ze zich niet.

De makers van de campagne willen de regeringsdeelname van de Grünen verhinderen. Ze hebben ook een webstek gruener-mist.de, en een Twitter-profiel.  Verantwoordelijk zou David Bendels (firma Conservare Communication GmbH, Hamburg) zijn.

Antifa heeft nu dubbel werk: zowel AfD als de anti-Grüne affiches besmeuren, verbranden, vernietigen… Het leven kan hard zijn…

https://www.nau.ch/politik/international/die-deutschen-grunen-wehren-sich-gegen-plakatkampagne-65981585

https://www.focus.de/politik/deutschland/minister-fordert-verbot-nun-erreicht-der-streit-um-die-gruener-mist-plakat-kampagne-einen-neuen-hoehepunkt_id_14012160.html

https://www.zdf.de/nachrichten/politik/plakate-gruener-mist-legal-100.html

https://www.merkur.de/politik/bundestagswahl-gruene-afd-annalena-baerbock-gruener-mist-plakat-kampagne-muenechen-90914790.html