Groen én moslim

Afbeeldingsresultaat voor opgeblazen groene kikker… het kwadraat van de waanzin.  De Duitse Grüne importpoliticus Omid Nouripour  wil de Amerikaanse president de toegang tot Merkelland verbieden. Tenzij hij op zijn beslissing terugkomt en zoals onder Obama alle moslims welkom heet.

Zo zou Trump niet ‘mogen’ deelnemen aan de G-20-top in Hamburg in juli van dit jaar.  Angela Merkel had hem hoogst-persoonlijk uitgenodigd en Trump heeft beloofd te zullen komen.

Journalistenwatch

4 gedachten over “Groen én moslim

 1. Och een groene, Trump zal zich daar veel van aantrekken van wat die zegt of doet
  Het is een feit dat het Europees volk gespilts wordt in twee kampen .
  De Gutmenschen , dus de goeden en rechts de slechten Ik heb echter hoop voor de toekomst . Ik heb het al eerder geschreven Nostradamus voorspelde een oorlog tussen de Islam en het westen die uiteindelijk door het westen zou gewonnen worden . Al die tekenen voor die clinch beginnen aan de oppervlakte te komen .Rechts is heel sterk en wordt met den dag sterker omdat zij rechtvaardig zijn . Ge kunt niet ongestraft een hoop krapuul zomaar blijven bepamperen . Spijtig voor de “goeden ” onder dat krapuul ,zij zullen delen in de
  prijzen

 2. De Belgische Groenen laten weten dat het cordon sanitaire dat president Trump rond sommige moslims gelegd heeft niet democratisch is, integenstelling tot sommige andere schutskringen.
  Waarvan akte!

 3. Omid Nouripour ??? Is dat een van de nieuwe Duitsers ??? Dan blijf ik toch maar beter weg uit Duitsland.

 4. Voorbeeld van de groene naieve manier van denken

  De goede buurman: ‘Doe je rolluiken naar beneden ‘s avonds,

  Gisteren heb ik je zien seksen met je vrouw!’’

  ‘’Haha, onnozelaar, ik was gisteren niet thuis!”

Reacties zijn gesloten.