Grenzen gesloten

Video abspielen...Da’s een dichterlijke overdrijving.  Geen enkele grens wordt gesloten.  Al staat het u vrij even te dromen. 

Heeft u gisteren het aardbeven gevoeld?  Vooral rond de EU-torens van Babel, leek het alsof de aarde niet tot rust kon komen.  Met ook vandaag nog naschokken in politieke en media kringen.

Zwitserland heeft tégen de massale immigratie gestemd.  Bij een volksraadpleging – dit noemt men DEMOCRATIE  – heeft de bevolking zijn mening gegeven dat het vrije verkeer van personen uit de EU-landen niet onbegrensd kan verder gaan.  Het was nipt, zoveel is duidelijk: 50.3%.  Er werd dan ook serieus gelobbyd om het referendum te doen mislukken.

Groot is de verontwaardiging.  De EU-bonzen kunnen het niet vatten.  Hoe durft een landje, dat zelfs geen lid van de EU-club is, zich verzetten tegen de wil van de dictators?  “Wij kunnen dat niet aanvaarden!” klinkt het, gevolgd door de mededeling dat de EU-Commissie de toestand zou analyseren.  Lees:  hoe het Zwitserland kan onder druk zetten.  Het kàn en màg gewoon niet dat een bilateraal akkoord eenzijdig opgezegd wordt.  Door de Zwitsers wel te verstaan.  Door de EU zou een ander verhaal zijn.

EU-parlementsvoorzitter Martin Schulz sloot grenscontroles niet uit.  En, om zijn woorden kracht bij te zetten, “dat wil Zwitserland toch niet, he?”.  Hij vindt dat de initiatiefnemers beroep hebben gedaan op de “de laagste instincten” van de bevolking.

Waarmee wij  het volmondig eens zijn: zelfbehoud en bescherming van je dierbaren, eigen haard en volk zijn niet meer dan vanzelfsprekend.  Tenslotte doet Schulz niets anders: hij zorgt ook eerst voor nonkeltje en dan pas voor nonkeltjes neefjes en vrienden.  Een socialist pur sang.

Even leek het alsof Bob Lawson (zie vorig artikel) met zijn duiveluitdrijving in Europa begonnen was…
En stilletjes klonk in Duitsland, de stem van de rede: politici zien hierin een argument om het sociale toerisme een halt toe te roepen.

Het referendum werd in het leven geroepen door de SVP.  Ook het  referendum, waarmee duidelijk gemaakt werd dat  minaretten niet welkom zijn in het mooie Alpenland, ging uit van de SVP. De partij wil contingenteringen voor buitenlanders en voorrang voor Zwitsers op de arbeidsmarkt.  De tekst van het referendum voorziet geen concrete cijfers voor toegelaten immigratie, maar wel de verplichting voor de Zwitserse regering binnen een periode van drie jaar maximum aantallen vast te leggen.  En daarin moeten asielzoekers begrepen zijn.

Zonder enige twijfel zullen in de toekomst alle registers open getrokken worden.  Op kop de EU (men vergelijke met de deemoedige houding t.o.v. Turkije), gevolgd door politici-die-hun-verantwoordelijkheid-opnemen, de kwaliteitsmedia, de ondernemingen-met-overheidscontracten, de linkse meute, de vakbonden, NGO’s, de mensenrechtenorganisaties en heel de reutemeteut die onze wereld snel om zeep willen helpen.  Betogingen en bedreigingen tegen racisten, fascisten, extremisten en asociale egoïsten zullen de straten van de grote steden kleuren.

De Zwitserse regering is “ontgoocheld”:

Hieronder ziet u de video waarmee Jong SVP de kiezers wou / kon  overtuigen:

Onze bewondering en gelukwensen gaan naar de verstandige Zwitsers die hun eigenheid willen behouden en een halt willen toeroepen aan de “mondialisering” van hun land.

Wanneer klinkt ook bij ons “Wij zijn het volk!”?

Voor cijfers per kanton kan u bij 20Min.onLine terecht via dit bruggetje

FT

7 gedachten over “Grenzen gesloten

  1. Naar het schijnt hebben de Zwitsers die verkiezings affiche van het VB ” inwelk Vlaanderen wil U leven , in dank gebruikt voor hun volksraadpleging . De kop van Kris Peeters werd vervangen door een struikelbaardmoslim met ernstige zure smoel met als tekst ” In Welk Zwitserland Wilt U Leven” meer uitleg van de rechtse partij was niet meer nodig !

    • Maar Reneetje toch, die affiche is vanzelfsprekend van de tsjeven. Ze stellen een vraag en weigeren het antwoord te aanvaarden. De man van de ‘grondwet is geen vodje papier’ en de man van ‘vijf minuten politieke moed’ zijn hem vooraf gegaan. Wij hebben ze slechts een beetje ‘gefatsoeneerd’.

  2. Normaliter zou men steeds als er een idioot gedacht begint te leven bij een van die zwaar dementerende uitgerangeerde nietsnutten liggend in dat EU circus moeten voorgelegd worden aan de burgers om te voorkomen dat idioterie levendig wordt. We hebben momenteel al overlast in kwadraat van die moslim/islam waanzinnigen er kan echt niets meer bij enkel nog uit.

  3. Om hier ook referenda te organiseren hebben de politici geen ballen aan hun lijf.

    • We krijgen de politiekers die we verdienen. We kunnen in het kieshokje een keuze bepalen, maar we zijn nu eenmaal een klootjesvolk, uitzonderingen én onze bezoekers niet te na gesproken.

Reacties zijn gesloten.