Gestrekte arm-polemiek

Was er op 20 maart ook een gezamenlijke verklaring nodig als Standard-supporters op het Beursplein de arm strekten jegens de politie?

We blikken terug:

Rellen met fans Standard aan de Brusselse Beurs
Volgens de politie Brussel/Elsene waren er ongeveer 700 supporters betrokken bij de rellen. Het gaat vooral om supporters van de harde kern van Standard Luik die problemen zochten met omstaanders en daarbij vuil- en bloembakken vernielden. Het waterkanon werd daarop ingezet. Uit voorzorg werden de premetrostations Beurs en Anneessens tijdelijk afgesloten. De agenten hielden 115 mensen aan, maar dat cijfer loopt nog op.  Lees meer…

Na de aanslagen was er geen gemeenschappelijke verklaring…

De Westerse leugenpers in actie

Geplaatst door Vlaanderen Identitair op maandag 28 maart 2016

En we laten ook de ‘hooligans’ aan het woord over de situatie op  het Beursplein tijdens de wake voor de moslim terreurslachtoffers:

Betrokkenen reageren na incidenten in Brussel: “De ‘vreedzame’ betogers begonnen naar ons te spuwen!”
Zo ging het allesbehalve om een extreem-rechtse betoging, aangezien er zich tussen de supporters ook heel wat mensen van Turkse en Marokkaanse origine begaven.  Lees verder…

 

 

1 gedachte op “Gestrekte arm-polemiek

  1. Ziedaar, nogmaals een getuigenis van hetgen zich afgespeeeld heeft op het Beursplein in Brussel, èn de bevestiging van de reactie dat Fikken aangeraden heeft (onder het Golfbrekersrubriek : door een linkse bril bekeken)

Reacties zijn gesloten.