Gelooft Biden in reïncarnatie?

Biden stelt ambitieus plan voor rond hernieuwbare energie (…)

De titel is misleidend: een grapje van de redactie! De geruchten rond de achteruitgang van Bidens hersencellen blijven hardnekkig aanwezig n.a.v. de presidentsverkiezingen in november. Zijn handtastelijkheden worden als “uitermate hartelijk” of “vriendschappelijk” beschreven. Mocht een Republikein of m.n. Trump zich zo “vriendelijk” t.o.v. vrouwen gedragen, het kot was te klein.

Of de Democraten een noveen doen of kaarsjes branden opdat de bejaarde presidentskandidaat de verkiezingsdatum overleeft? De keuze van zijn “running mate” is belangrijker dan de figuur Biden zelf, een keuze die intussen mee bepaald wordt door een combineerde druk van van 2020-suffragettes en BLM-terroristen. Welke gekleurde vrouw heeft een voldoende hoog soortelijk gewicht om een geloofwaardige eerste presidente der VSA te worden? Hillary Rodham zal er niet goedgezind bijlopen. Als hij verkozen wordt, hoe lang zal hij dan zijn presidentiële plichten kunnen vervullen, wanneer wordt hij om medische redenen aangemoedigd af te treden, of – horresco referens – een handje geholpen? Misschien komt het zelfs niet zover… Verhoogd-risicogroep:… een toevallige coronabesmetting hoort ook tot de mogelijkheden.

En ja, er wordt wel degelijk mee gelachen. Pijnlijk, maar politiek is niet voor sissies. Kijk even mee:

Er werd zelfs een petitie gestart met het doel Biden te verplichten zijn hersenen op dementie te laten testen. Petition for Joe Biden to have his brain tested for dementia

Wie meer en concrete feiten wil weten, kan best dit artikel (Engels) lezen. De anti-Trump pers zwijgt in alle talen hierover. Biden’s Brain On Biden: Cognitive Decline In Press Coverage

5 gedachten over “Gelooft Biden in reïncarnatie?

 1. Joe Biden is de stroman.. van de occulte machten achter de NWO.
  (of de 2 olifanten in de kamer). Het gelul over zijn dementie, leidt dan wel de aandacht af van enerzijds zijn betrokkenheid bij het Oekraïne – Burisma schandaal en anderzijds van de werkelijke presidentskandidaat. Deze laatste is evenmin de vice president, waarvoor Biden een vrouw zoekt , bij voorkeur een zwarte !!
  Van belang hierbij is de lijn der opvolging van de president :
  https://nl.qwe.wiki/wiki/United_States_presidential_line_of_succession
  met citaat :
  “De lijn van opvolging volgt de volgorde van de vice-president , voorzitter van het Huis van Afgevaardigden , voorzitter pro tempore van de Senaat ,…………….” (=einde citaat).
  Het is vooral de 2de in de lijn van opvolging die van belang is, en dat is Nancy Pelosi, de heks, de duivelin, de vleesgeworden godin van de slechtheid, en levensgevaarlijk zoals de Zwarte Weduwe, de dodelijkste spin. De president en de vice president zullen dan ook zeer snel de plaats ruimen voor Nancy !!
  Zij is de vrouwelijke Lenin die de USA, na een burgeroorlog, moet leiden naar een communistische dictatuur en terreurregime.
  Om een idee van de toekomst te hebben, volstaat het te kijken naar de staten en steden die door de communisten (=democraten) worden gecontroleerd en dan ook geterroriseerd en geplunderd.
  Een vb :
  https://flipboard.com/@centerright2/that-s-interesting-iq803da1z/bill-che-blasio-uses-coronavirus-to-push-for-communist-style-takeover-of-priva/a-trbCv-wUTiKcgTyUsnDAIA%3Aa%3A60897660-97555b9079%2Ftheblaze.com
  met titel : Bill ‘Che’ Blasio uses coronavirus to push for communist-style takeover of private companies and industries (=einde titel).

  De plannen van Joe Biden, komen ten eerste al niet van hem, en ten tweede zijn gewoon bedrog, om de ware aard van de communistische machtsovername te verbergen. Het dient dan ook tot niets in discussie te gaan met de Joe, voor zover zijn “handler” dit al zouden toelaten.
  Het enige waarmee hij kan aangepakt worden, is het volgende :
  https://newspunch.com/joe-biden-young-girl-horny/
  met titel en citaat :
  “Joe Biden Caught Asking Young Girl ‘Do You Know How Horny I Am?’
  Footage has surfaced of former Vice President Joe Biden touching a young girl inappropriately while whispering in her ear, “Do you know how horny I am to have a 13-year-old girl standing right next to me?“ (=einde titel en citaat).
  Dit is een ideaal onderwerp voor een psychologische oorlogsvoering cfr. Sun Tzu. In de link is er ook een foto, maar ik weet niet of deze kan gepubliceerd worden.

   • Alex,
    Ja, op het eerste zicht wel… maar het probleem met Hillary Clinton is, dat ze, zoals men in het Frans zegt, een ganse hoop “casserolles…” meesleurt..!!
    Ik denk niet dat er één corruptiezaak is, uit de tijd van Obomber, waarin ze niet betrokken is. Er zijn bovendien de “exploten” van den Bill… met of zonder sigaar !! Het belangrijkste lijkt mij wel het fenomeen van de “Arkancides…” :
    http://www.arkancide.com/
    Deze link bevat een beperkte opsomming van de “casserolles….”.
    Pelosi lijkt mij ook veel sluwer en dan ook gevaarlijker dan Hillary, en minder kwetsbaar. Bovendien vormt Pelosi een tandem met Obomber :
    https://www.washingtonexaminer.com/washington-secrets/obama-pelosi-join-to-take-trump-down-in-2020
    Deze link geeft ook een goed beeld van de USA beerput & mesthoop..!!
    Een staat die in volle ondergang is.. ten gevolgen van een Leninistische verrottingsstrategie… met het oog op een communistische staatsgreep.
    Ik denk dan ook dat we in de EUSSR de evoluties in de USA nauwlettend moeten volgen. Europa volgt immers de USA op de voet…vooral voor alles wat schadelijk is.

    • Nancy Pelosi heeft echter niet het eeuwige leven, ook al heeft ze met de hulp van de goede medische sculptenaars haar uiterlijk om tien jaar weten te verstrakken. Ze telt sinds deze lente 80 levensjaren, is bijgevolg bijna 2 jaar ouder dan Joe Biden. Maar ze staat nog altijd op scherp. Scherper dan Biden. Toch wel een raar fenomeen dat de VSA kiezen voor een select clubje hoogbejaarden. Stel dat Biden gekozen wordt als president, stel dat Pelosi zijn running mate is, dat zij dus vice-presidente wordt. Stel dat beiden het aardse bestaan tijdens de ambtstermijn verlaten. Dan wordt de voorzitter van het huis der afgevaardigden (de huidige functie van Pelosi) president. Wie dààr vooraan doorschuift heeft een niet zo gekke kans president der VSA te worden.
     https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_presidential_line_of_succession

 2. wauw, als joe biden president word,word ik keizer van china. Als hij wint zal niet lang uitblijven dat de vice president, president wordt.En wie dat wordt zien we wel.

Reacties zijn gesloten.