Frankenstein 2020?

Sinds mensenheugnis zijn we op zoek naar de eeuwige jeugd. Of naar zo gezond mogelijk van binnen, zo jong mogelijk van buiten, zo lang mogelijk te leven. De pharma-industrie, de schoonheidschirurgie, allerhande therapeuten en lichaamsmanipuleerders verdienen er hun boterham mee. Ook de medische sector doet zijn duit in het zakje met allerlei behandelingen zoals bloedtransfusies en -verrijkingen. Zo dook er enkele jaren geleden, n.a.v. de film ‘Fear and Loathing in Las Vegas’, de adrenochroombehandeling op door middel van toediening van “jong” bloed of door het slikken van een gedroogde bloedsubstantie in poedervorm.

Dat er op de wereld heel wat smeerlappen met perverse ideeën rondlopen is geen geheim. Dat zij omwille van de kick én als toegangskaartje van het eeuwige-jeugdloket daarvoor kinderen ontvoeren, martelen, doden, bloed aftappen en vervolgens drinken, dàt is iets dat zich ver buiten ons bevattingsvermogen afspeelt. Opvallend is trouwens ook het hoog aantal kinderen dat zich in lucht oplost, zoals minderjarige vluchtelingen die onderweg of na aankomst in het land van bestemming zomaar verdwijnen. En ja, die kunnen ergens ondergedoken zitten. Of zijn actief in zaken die het daglicht niet mogen zien. Of hebben een andere naam opgegeven… Of zitten nu in Brexitland… Of zijn misschien onvrijwillige donoren van organen of bloed…

Kla.TV besloot zich naar aanleiding van de uitspraken van artiesten over adrenochroom in de materie verdiepen. Het blijkt een bijproduct te zijn van adrenaline, dat in het lichaam wordt aangemaakt op het moment dat iemand gestrest is, veel pijn heeft, in shock verkeert of angstig is. Het wordt ook wel roze adrenaline genoemd. In de jaren vijftig toonden Abram Hoffer en Humphrey Osmond de hallucinogene werking van adrenochroom aan. De werking is vergelijkbaar met die van LSD.

Voormalig CIA-spion Robert David Steele bracht adrenochroom in 2017 in verband met ritueel kindermisbruik. Hij legde uit dat kinderen tijdens ceremonies worden gefolterd zodat hun lichaam veel adrenaline aanmaakt. Bovendien wordt het in begoede middens als een verjongingsmiddel beschouwd. (video)

Eén gedachte over “Frankenstein 2020?

  1. Heb dat een aantal jaren gelezen Hollywood,en recent nog inv Jeffrey ,.Je denkt dit is van de pot gegrepen, maar niets is minder waar duistere ziekelijke machten,het is teveel om te geloven;
    De abortus kwestie het optrekken naar levensvatbare foetussen heeft er ook mee te maken, Horror.

Reacties zijn gesloten.