3 gedachten over “Foei Bundesbade-Agentur!

 1. Hitler en zijn nazi’s waren in feite ook “Gutmenshen” ! Zij geloofden ook in sprookjes en hadden een bepaald wereldbeeld voor ogen . Het zou me niet verwonderen dat Gutmenschen binnen afzienbare tijd vernietigingskampen gaan bouwen voor Joden want deze bevolkingsgroep zijn een doorn in het oog van onze getaande broeders . Joden zijn de echte vijanden en staan de “vrede op aarde” in de weg .

 2. Turkse overheid verbiedt kerstactiviteiten

  ISTANBUL – De Turkse autoriteiten hebben de kerstviering op een Duitse middelbare school in Istanbul verboden. Het is voor het eerst dat dit gebeurt.

  „De Turkse schoolleiding heeft meegedeeld dat er in de lessen voortaan niet meer mag worden verteld over en gewerkt worden aan kerstgebruiken en het christelijke feest en dat er ook niet meer over gezongen mag worden”, staat in een e-mail, die de Duitse afdeling van het Istanbul Lisesi heeft ontvangen.

  Ook de deelname van het schoolkoor aan het traditionele kerstconcert bij het Duitse consulaat afgelopen dinsdag werd door de Turkse leiding kort onderbroken.
  De 35 Duitse leerkrachten op het Istanbul Lisesi zijn en worden betaald door de Bondsrepubliek. De traditionele eliteschool wordt uitsluitend door Turkse leerlingen bezocht en is een erkende Duitse school in het buitenland. De school is voortgekomen uit een cultureel akkoord tussen Duitsland en Turkije, waarbij tachtig Duitse leraren zijn gedetacheerd op een aantal scholen in Turkije. Het Duitse personeel heeft zijn eigen afdelingshoofd, maar de Turkse schoolleiding heeft het laatste woord.
  Bron: http://www.telegraaf.nl/buitenland/27260657/__Turkije_verbiedt_kerst__.html

  • @ Ropie,

   daar waar de jeugd in Duitsland (en niet alleen in Duitsland) de eigen geschiedenis en cultuur nauwelijks kent, wordt hen de cultuur en geschiedenis van anderen willens nillens voorgeschoteld.

   de Duitse Nachrichtendiensten rekenen met toenemende missionering- en leeractiviteiten in scholen door de Shaykh Eid Charity Foundation uit Katar, de Moslim World League uit Saoedi Arabië en de Revival of Islamic Heritage Society uit Koeweit.

   Daarenboven moet de heritage of het erfgoed van het jodendom in de scholen veel meer aan bod komen. Daar zorgde een gemeenschappelijke verklaring van de Kultusministerkonferenz en de Zentralrat der Juden in Duitsland voor, een ‘Vielfältirege Vermittlung des Judentums an Schulen’ moet er komen. Waarbij Claudia Bogedan -senator voor kinderen en onderwijs- benadrukte dat de veelvoudige geschiedenis van het jodendom zonder meer moet aangeleerd worden, waarbij ook de ontstaansgeschiedenis van Israël gethematiseerd zal worden. De gezamenlijke verklaring voor het leerplan van de joodse geschiedenis, religie en cultuur in de scholen werd door Claudia en de voorzitter van de Zentralrat Josef Schuster in Berlijn ondertekend.

Reacties zijn gesloten.