Flirtcursus nog niet gevolgd?

“Ze snappen de draagwijdte niet.”

Jongeren filmen groepsverkrachting (Beelden bij VTM nieuws)

België is opgeschrikt door een gruwelijke verkrachtingszaak.

Zeven jongeren, onder wie twee asielzoekers, verkrachtten een 17-jarig bewusteloos meisje.

De verkrachters werden ook gefilmd met een telefoon. Op de beelden is te zien hoe de daders tussen de 14 en de 25 jaar dansen en in het Arabisch zingen terwijl ze zich aan het meisje vergrijpen.

De verkrachting vond plaats in november, maar kwam pas onlangs aan het licht, schrijft Het Laatste Nieuws. Een 14-jarige jongen had aan klasgenoten een foto laten zien van hemzelf in legerkleding en met een machinegeweer. Toen de politie na een tip van de school nader onderzoek deed, werd het gruwelijke filmpje op de telefoon ontdekt.
Het slachtoffer werd woensdag pas door agenten op de hoogte gebracht van wat er gebeurd was. Zij dacht dat ze na een feestje slechts daar geslapen had. Mogelijk is ze gedrogeerd of was ze onder invloed van alcohol.

De verdachten zijn twee Belgen (???) en vijf Irakezen. Twee van hen zijn asielzoeker. Sommigen van hen omschrijven de verkrachting als de normaalste zaak van de wereld. „Eén van hen zei lachend dat het meisje niet moet klagen. ’omdat vrouwen toch alleen moeten luisteren naar de mannen’,” schrijft de krant over de verhoren. Een ander beweert dat „het meisje vroeg haar te pakken,” terwijl duidelijk te zien is op de beelden dat er geen beweging in haar lichaam zit.

De Telegraaf  –  Nieuwsblad

 

12 gedachten over “Flirtcursus nog niet gevolgd?

 1. Gebeurde blijkbaar reeds in november.Waren de hoofdredacteurs van de pocogazetten die dag allemaal met verlof?Of mocht er,in het belang van het land,niet over bericht worden??
  En kijk toch eens wie er komt commentaar geven over deze gruweldaad,jawel,johan van de lanotte,je moet verdomme maar lef hebben!!
  20 jaar wegkijken en goedpraten en anderen uitmaken voor racisten en nu weer de vlucht vooruit nemen,wat een huichelaar!!!

  • Van een kaviaar socialist kan je niet veel verwachten, zichzelf verrijken is zijn hoogste doel.

 2. Nu maar hopen dat die twee zielige zoekers geen voorkeurbehandeling krijgen bij vreemdelingenzaken . In mijn jaren als jongeling en er gebeurde iets zoals een messengevecht , aanranding , verkrachting… dan stond de gazet er vol van. Iedereen uitte zijn afschuw , op straat in het cafe , noem maar op . Nu is het bijna dagelijkse kost geworden ” het leven zoals het is ” The day after tomorrow, een gekende rampenfilm hoe steden en mensen verwoest worden door de natuur . De nog grotere rampenfilm The day after the arrival of Islam , dat gaat een vreselijke film worden ! verboden onder de 18 jaar.

 3. Ik zie velen met afschuw reageren (terecht) in het hln.
  Maar in het kieshokje blijven ze stemmen voor nva ,sos etc…
  Het was gemakkelijker politici die deze zaken durfden aankaarten te bestempelen als racisten, dom en xenofoob .
  Het volk heeft de leiders die ze verdienen!!!!!!!

  • Dieter,
   De “analyse” in enkele zinnen!!!
   Er is wel één nuance : het gaat hier wel om het “klootjesvolk”..!!!

 4. Als ik dergelijke dingen lees gaat mijn bloed koken. Er komt maar 1 ding op in mijn gedachten (steeds weer, want is schreef het hier al) De schuldigen oppakken en slufke afsnijden, en stilletjes laten leegbloeden.

  • Afsnijden maar dan zonder verdoving op een islamitische manier Hallah.

  • ,dit is ondraaglijk een kind zus en lief van.’ Zij had te gehoorzamen’ het is maar een “vrouw” verklaarde onderontwikkelde en drager van,
   Ik ben TOLERO.,SPa

 5. Toch raar dat ze de namen van die 7 criminelen niet vrij geven? Of hebben we weer gelijk?…..
  Ik ken geen enkele Belg van Marokkaanse afkomst???
  Ik ken geen enkele Belg van Syrische afkomst???
  Dubbele nationaliteit MOET verboden worden en in ons land gelden enkel en alleen onze seculiere wetten; met al de andere bullshit hebben wij geen enkele binding noch respect.

 6. Ik lees in het nieuwsbericht dat ze arabisch zongen terwijl ze bezig waren. 2 ”Belgen” die in het arabisch zingen?

Reacties zijn gesloten.