Filip Dewinter trakteert

Niet om iets te vieren.  Al zal er wel geen begrafenisstemming heersen.

Antwerpens ‘Beest‘ sluit de deuren na 50 jaar de thuis van de rebelse Sinjoor, van de radicale Vlaming, van student en plakker (in alle betekenissen van het woord) geweest te zijn.    Antwerpen verliest een monument.  Wie afscheid wil nemen, reppe zich deze namiddag naar ‘De Leeuw Van Vlaanderen’.  Filip Dewinter  trakteert vanaf 16.00 uur op de wake van ‘t Beest.

Permalink voor ingesloten afbeeldingLees eerst even ons vorig artikel!

 

3 gedachten over “Filip Dewinter trakteert

  1. De heel Vlaams gezinde Bert van Brouwerij Moortgat gaf iedereen de goede raad om een ‘fond’ te leggen voor je pinten pakt. Ik ga dus maar aan die ‘fond’ beginnen. Tot straks?

    • Zoals ik vroeger eens probeerde (op aanraden) een doosje sardienen met alle olie. ‘t Was me een puinhoop achteraf.

  2. Nu heb ik toch wel DE foto van het jaar gemist zeker. Een kennis wist me op het zangfeest te vertellen dat ik voor de Beest, op een foto in de Standaard prijkte. Let wel : een historische figuur voor een historisch gebouw en dat is mij ontgaan.
    Mocht iemand de Standaard van 23 februari nog niet bij het oud papier hebben gezwierd, zou hij/zij die foto, dat historisch document, dan op Golfbrekers willen plaatsen?

Reacties zijn gesloten.