Fiestdag veur de Vlaamsche boerkes

Het gat van Di Rupo

Het gat van Di Rupo

’t Is verdomme degoutant, alle gazetten plus de vrt leken maar één “viering”  gezien te hebben nl. die op de brusselse grote markt met twee man en een paardenkop, dus geen interesse van de Vlamingen moest het lijken, een t-dansant met enkele dansscholen die hun kunstjes kwamen tonen moest laten zien hoe de Vlamingen hun hoogdag vierden. Uit de interviews pikten ze er drie uit, eentje die het nog wist uit haar schooljaren wat 11 juli betekende, iets met Vlamingen zei ze, twee Vlaamse geiten  die gingen shoppen en het leuk vonden maar voor de rest nikske, en een paar jappen waarvan eentje toch wist dat het de Vlaamse feestdag was.

Voor de rest was het allen tegen één (het Vlaams-Nationalisme), vroeger vertegenwoordigd door Vlaams belang, nu is het de NVA die de kop van jut is.

Eventjes de debatten, nou ja, wat er daar moet voor doorgaan gevolgd op actua-tv en de andere pulpzenders, zelfde scenario, de acht verenigde partijen, ze moeten laten horen dat ze met veeeel vertegenwoordigers van het volk zijn, die volgens hun Vlaanderen zo veel goeds gedaan hebben, tegenover dat één Vlaams boerke en de anderen die aan de kant staan niets te doen.

Zo een vernedering door Vlaamse verraders, de zogezegde vertegenwoordigers  van ons volk heeft toch velen de ogen geopend dat het een goed georkestreerd vooropgezet scenario was: één voor één kwamen ze op het spreekgestoelte hun verwezenlijkingen ophemelen en de grote slechterik Bart De Wever de grond inboren.

De samenzwering lag er vingerdik op. De franstaligen hebben altijd geweigerd om BHV te splitsen en bevoegdheden af te staan, waarom nu plotseling wel moet de hamvraag zijn voor de minder rekenkundigen onder ons.

Nu ze alle touwtjes in handen hebben en de Vlaamse traditionele lakeien hun voeten likken, moet het toch duidelijk zijn dat de franstaligen er alle voordelen uitgehaald hebben, en Vlaanderen de rekening laten betalen, daar moet men geen groot rekenwonder voor zijn.

Niemand van de verraders kwam met concrete cijfers, de bevoegdheden die afgestoten zijn door de federale regering omdat ze niet meer betaalbaar zijn, wat het Vlaams Belang steeds voorspeld heeft, mag Vlaanderen nu beheren met per materie soms 10% minder inkomsten want die houdt de federale, zeg maar franstalig belgië, voor zich.

Dat bewijst ook wat Het Vlaams belang altijd gezegd heeft, belgië zal maar mogen splitsen op de dag dat wallonië 1 cent moet betalen aan solidariteit aan Vlaanderen. De heersende waalse socialisten sleuren ons mee in hun economisch kerkhof, gehoor gevend aan de Franse wensen. https://www.golfbrekers.be/vlaanderen-wingewest-van-parijs/

Ergens bij de economische berichten kon men wel lezen dat de Vlaamse regering op zoek moet naar ongeveer 800 miljoen, tiens, is de begroting plotseling niet meer op orde? Oekandana? Je kunt er uit afleiden dat het najaar een zoektocht wordt naar 10% van de 20 miljard die Vlaanderen GEKREGEN heeft.

Als het Vlaams nationalisten bashen zo door gaat zit er maar één ding op en dat is doen wat de acht belgische partijen doen, SAMENWERKEN, anders komen we er nooit.

De angstogen van Bart De Wever gezien aan het stadhuis van Antwerpen? Dat is wat een cordon sanitaire bewerkstelligt Bartje, het ergste moet nog komen.

https://www.golfbrekers.be/om-niet-te-vergeten-wat-de-klassieke-partijen-ons-geflikt-hebben/