Om niet te vergeten. Wat de klassieke partijen ons geflikt hebben.

Wetstraatbastaards

De staatshervorming ontleed in 12 vragen en antwoorden.

Doe even moeite om het te lezen. Als je dat goed hebt laten doordringen ga je anders naar de media kijken de dagen die komen, want de kiesfanfare is vertrokken, en de bevriende zwaar gesubsidieerde media moet paraat zijn, je gaat geen enkele kritische vraag horen van de hoernalisten, behalve aan het Vlaams Belang mandatarissen en misschien nog ergens een partij als die haar principes zal verdedigen, maar voor dat laatste is afwachten geblazen.

Vraag 1: Is het kiesarrondissement B-H-V nu gesplitst of niet?

Vraag 2: Is het gerechtelijk arrondissement B-H-V nu gesplitst of niet

Vraag 3: Is dit de splitsing van B-H-V die Vlaanderen vroeg?>

Vraag 4: Zal het Vlaanderen nu zelf zijn arbeidsmarktbeleid beheren?

Vraag 5: Zal Vlaanderen nu zelf zijn kinderbijslagen beheren?

Vraag 6: Worden de deelstaten financieel verantwoordelijk?

Vraag 7: Is dit een correcte extra financiering voor Brussel?

Vraag 8: Is extra geld voor Brussel slecht voor Vlaanderen?

Vraag 9: Kan Vlaanderen de belastingdruk verlagen?

Vraag 10: Hoe zullen de transfers evolueren?

Vraag 11: Wat wordt die Hoofdstedelijke Gemeenschap?

Vraag 12: Waarom nog meer grendels in de Grondwet?

Nu gaan ze allemaal werken aan vernieuwing, een ander imago, een nieuwe naam, verjonging en blablabi en blablabla. Wat er echt van is in al die mediashow is dat ze niet willen geassocieerd worden met al die toegevingen die ons, Vlaanderen, fortuinen en grondgebied gekost hebben tot meerdere glorie van zichzelf, onze latere generatie opzadelend met een gigantische schuldenberg. De blauwe smurfin Gwendolien, zet alsof iedereen het vergeten is, zonder schaamrood, de achterbakse politiek van vrhfstd verder.
Het Vlaams belang heeft al die opsmuk niet nodig, dat zegt simpel zoals het is, geef ons geld terug, er had mogen bijstaan, en gooi de dieven en bedriegers in het cachot. Want als er één soort witteboordcrimineel  vrijuit gaat zonder straf, erger nog, beloond wordt voor zijn wandaden en bedrog, is dat de Vlaamse politieker die alle franstalige eisen heeft getekend om zelf  aan de vetpotten te zitten, voor niets minder en voor niets meer. Die zelfde tronies die je afwisselend dagelijks zal voorgeschoteld  krijgen kan je gerust associëren met de inleveringen en belastingsverhogingen allerhande die je door hun verraad zal mogen ophoesten, want die Marshallhulp tot de dood er op volgt zal door ons, Vlamingen, betaald worden.

En wat een toeval zeg, ze kunnen hun achterbaksheid opfleuren met wat echt belangrijk is voor de mensen, een nieuwe koning en een nieuw voetbalarena, niet drummen aub.

1 gedachte op “Om niet te vergeten. Wat de klassieke partijen ons geflikt hebben.

  1. Ik zocht het woord op in de corpulente Van Daele ….Wetstraatbastards … witte boord criminelen , een officiele maffia , onder de naam correcte Belgische politiekers ,die zich schuldig maken aan legale diefstallen . De Vlaamsche werkende mensch uitpersen zoals rijpe citroenen ,met verplichte solidariteit en gehoorzaamheid aan de Waalse PS meester , in alles wat de haren ten berge doet rijzen . Wanneer gaan we Elio-di-Erdolan stoppen en zijn aftreden eisen ? We kunnen al beginnen zoals in Turkye met een grote manifestatie op het Coninckpleintje ! We kunnen daarna met zen allen een pintje gaan drinken in een naburige volkscafe .Socialisten ,Groenen , Blauwe, Gelen zullen er niet bij zijn want die laten traditioneel met hun sjokodijzen rammelen

Reacties zijn gesloten.