Extreemverwarde jongere…

… doet schietgebedje aan Allah om de ongelovigen uit te roeien

Youth: “Oh Allah, support Islam and the Muslims.

“Oh Allah, humiliate and destroy the polytheists.

“Oh Allah, annihilate the hateful Christians.

“Oh Allah, kill them all. Do not leave a single one of them.

“Oh Allah, make their weapons and ammunition booty for our brothers.

“Oh Allah, support Islam and the Muslims.

“Oh Allah, support the mujahideen everywhere.

“Oh Allah, support them against their enemies.

“Oh Allah, send against their enemies wind, like the one that destroyed the people of ‘Aad, and like the one that you send in the Battle of the Confederates.

“Oh Allah, send against them wind that will destroy everything, as commanded by the Lord.”.

Niet in Mekka, niet in Iran, niet in de VAE, niet in Saoedi-Arabië, maar wel in Verviers. 

Zelfs De Morgen bericht erover.  Onderaan het artikel vindt u het bruggetje naar de video.

Wie zoekt er mee naar een motief?

FT

 

7 gedachten over “Extreemverwarde jongere…

 1. Weeral een Christen Zweed die ‘s nachts een liedje zingt vol van liefde en vrede. Hij is zeker geen islamiet maar een verdwaalde geest. Deze mensen? moeten we nog meer pamperen en met open armen ontvangen.

 2. Theo Francken zegt dat hij al een jaar zijn best doet om de vader van die gefrustreerde gehersenspoelde idioot het land uit te zetten maar dat het niet lukt.
  Waarom verscheen dan onderstaand bericht op 15 juli 2015 in de Nederlandse Volkskrant?
  België heeft maandag de verblijfsvergunning van de radicale Marokkaans-Nederlandse imam El Alami Amaouch, alias Alami abu Hamza, ingetrokken. Volgens de Belgische Staatsveiligheid was hij zeer actief in extremistische kringen rond Verviers. Binnen dertig dagen wordt hij naar Nederland uitgezet.
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/belgie-stuurt-haatimam-naar-nederland~a4100996/

  • Ze krijgen die El Salami met Look als geschenk in feestverpakking met bijsluiter of gebruiksaanwijzing .Waarom niet naar Marokko ?
   Ik denk dat ze daar strenger met oproerkraaiers omgaan dan onze politieke EU juffertjes en janetten

 3. Hij volgt gewoon de koran die dat oplegt. De koran waar volgens Jambon niets mis mee is en hij eist zelfs dat wij daar respect voor hebben.

 4. Och ze zijn jong en willen wat….Wij bidden ook tot ” onze ” God maar wij hebben andere accenten , die van liefde , beminnen enz ….we zijn er ver mee gekomen .
  Ik kon ook lezen in de Gutmenschen krant of HLN dat die 15 jarige snotneus de zoon is van een gekende imam , haatprediker El-Alami -Amaouch , een marokkaans product . Francken heeft hem al tot tweemaal . een papiertje gegeven waarop in duidelijk taal ende geschreven staat “dat hij het land moet verlaten” Ik denk dat hij dat onbetwistbaar “bevel” voor toiletbezoek heeft gebruikt . Als een minister er nog niet in slaagt om dergelijk krapuul te verwijderen die een reeel gevaar betekend voor onze samenleving , dan moeten ze toch niet “verschieten” als het volk het recht in eigen handen neemt , inplaats van overuren te doen in “bidden” volgens de richtlijnen van de Paus

  • Mieke en René,
   hoe komt het toch dat ministers die hun taak niet uitvoeren zoals het hoort,
   zomaar vrij en blij boven hun eigen leugens zweven en volharden dat zij hun job goed doen? Beseffen ze echt niet dat ze en gisteren, en vandaag en morgen bloed van onschuldige slachtoffers aan hun handen hebben?
   Hoe komt het dat in het Parlement de eigen mensen en die van andere partijen niet massaal opstaan om ze ter verantwoording te roepen? Want die mensen hebben toch altijd de mond vol bij interviews dat ze verantwoordelijkheid opnemen. Al iemand gezien die dat deed?

   Mijn antwoord is:
   ze wisten het niet.
   ze kunnen het niet.
   of ze durven het niet.
   Wel heren ministers, leg dan uw ambt neer.
   En laat uw job uitoefen door capabele en consequente mensen.

   • Quousque,
    Het gaat hier om (hoog)verraad, ingevolge omkoperij of chantage met corruptie- en vooral zedendossiers.
    Afgezien daarvan zitten we opgescheept met federale – EUSSR – UNO e.a. wetgevingen & verdragen, die het onmogelijk om op te treden en de “stal uit te mesten”.
    Zolang dat men geen baas is in eigen huis en de deuren niet kan sluiten of de toegangen bewaken, blijft het dweilen met open kraan. Dit is echter ook de bedoeling!! We moeten en zullen overspoeld worden en ten ondergaan.
    Het volstaat te kijken wie er zich steeds verzet tegen elke verstrenging van de wetgevingen.. en als er dan toch iets komt, wordt de uitvoering ervan gesaboteerd.
    Alle sleutelposities in het apparaat zijn immers in handen van de mafia’s van de “broeders” en “kameraden”.
    In feite is het allemaal duidelijk.. het volstaat te willen zien.

Reacties zijn gesloten.