Exclusieve gastvrijheid “in gemoedelijke sfeer”

De mensenrechtenmeute knarst de tanden… hoe durft hij? Hij, een restaurantuitbater in Millstatt aan het gelijknamige meer in het mooie Karinthië. Hij wil Arabieren, ecologisten, veganisten en andere culinaire smaakbedervers weren uit zijn restaurant. Zoals ook hier in de horeca ondervindt hij problemen bij de aanwerving van personeel. Daarom heeft hij het aantal tafels beperkt en wil het zichzelf gemakkelijker maken door geen zever meer in zijn restaurant te dulden. Niet iedereen is voortaan nog welkom en door een selectie toe te passen kan hij zijn zaak verder open houden. Vindt en verwacht hij. Tijdens het vraaggesprek met OE24 wordt duidelijk dat de zaakvoerder moeite heeft rustig te blijven… Hopelijk heeft hij een goed alarmsysteem…

Gaat u daar in de buurt op vakantie en wil u genieten van zijn exclusieve gastvriendelijkheid, ” in gemütlicher Atmosphäre” neem dan hier een kijkje: https://www.pizzeria-peppino.at/ – als voorsmaakje kan u ook een virtuele rondleiding bekijken.

Andere gastronomen benadrukten dat ze zich van hem distantiëren… Het is nog maar de vraag of de zgn. “sterrenchefs” de door Peppino geweerde klanten in hun restaurants zullen zien opdagen.

Antwerpen – Millstatt: 1058 km

1 gedachte op “Exclusieve gastvrijheid “in gemoedelijke sfeer”

  1. Gezond verstand is geen geschenk, het is soms als een straf. Omdat je te maken hebt met iedereen die het niet heeft.
    “Dode voorwerpen drijven met de stroom mee, maar alleen een levend wezen kan er tegenin gaan.” Zoals Pater P. Daniel terecht opmerkt.

Reacties zijn gesloten.