Europa’s toekomst

EUSSRZo ziet de toekomst van Europa eruit

Vrouwen durven niet meer alleen uit hun huis.  Thuis blijven is sowieso verstandiger, want wie zijn woning verlaat, heeft, als hij thuis komt, geluk als hij slechts leeggemaakte kamers en uitwerpselen in de kookpotten vindt en geen gewelddadige “vluchtelingen”, die de keuken belegeren.  Winkels worden geplunderd, woningen die nog niet leeggeroofd werden zijn een zeldzaamheid.  De bevolking gaat alleen nog gewapend, soms met gewone knuppels, naar het werk of inkopen doen.  Lampedusa in het jaar 2013.

Lampedusa1Sinds 12 jaar is het kleine eilandje op het meest zuidelijke punt van Europa de toegangspoort voor Afrikaanse vluchtelingen.  Met duizenden komen ze.  Als een sprinkhanenplaag overvallen ze de 5000 eilandbewoners.  Volgens een bericht van de Verenigde Naties kwamen alleen in het jaar 2011 grosso modo 50.000 illegalen naar Lampedusa.  Sinds het begin van dit jaar zijn er weer 8.000 bijgekomen, meer dan 1.000 de voorbije dagen.

Burgemeester Bernardino De Rubeis  verklaarde al in 2011: “Wij willen geen enkele Tunesier meer op ons eiland.  Lampedusa is geen Alcatraz.”   Enige tijd daarvoor hadden de “nieuwe Europeeërs” het vluchtelingen-opnamekamp in brand gestoken.  Na de brand moesten de hotels, pensions en taverna’s de vluchtelingen onderdak verschaffen.  En zich zien te schikken onder hun agressie en arrogantie. Lampedusa

Het is al lang geen vraag meer of de situatie in een soort burgeroorlog kan ontaarden; de vraag is “wanneer”.  Alle protesten hebben niet geholpen.  Lampedusa blijft de open poort tot Europa.  En het geeft een toekomstbeeld in heel het continent.  Horden gewelddadige jonge mannen, die niets te verliezen hebben, komen niet verborgen in een houten paard, maar in steeds beter uitgeruste boten.  Ze verspreiden zich snel over heel het continent.   Ze zullen in de toekomst niets meer vragen, niets meer eisen maar gewoon némen.
Lampedusa6Obama zou beter een traan wegpinken voor de teloorgang van de Europese cultuur en rijkdom in plaats van zich te verlagen tot een politiek-correct melodrama.                Lampedusa8Indien de EU-bollebozen hun ronde-tafelconferentie in Lampedusa hadden gehouden, dan zouden ze weten dat Europa binnenkort geen toekomst meer heeft waarover ze kunnen discussiëren.  En de paus heeft blijkbaar de katholieke kerk opgegeven; die is intussen overtuigd van het politiek-correcte mantra.  Misschien moeten we met z’n allen eens naar Lourdes trekken om te bidden voor een mirakel.

Floriaan Terbeke

Lampedusa4

3 gedachten over “Europa’s toekomst

  1. Voor de Kerk is God stilaan bijzaak aan het worden. Alles draait nu rond moslims en armen. De Kerk een NGO zoals duizenden. De gewone man bekijkt het maar.

  2. Waarschijnlijk kent de paus ook maar het oud testament en vindt hij dat de koran hierop een verrijking is. Wanneer zal hij een mohammedaanse naam aannemen?

  3. Schrikwekkend ! Ik ben blij dat ik geen kleinkinderen heb .

Reacties zijn gesloten.