Europa is om zeep…

… en wij laten dat gewoon gebeuren.

Nemen we het gezin van Mamadou als voorbeeld.  Naar schatting zouden er zo’n 300.000 personen in een polygame gezinstoestand wonen bij onze zuiderburen.  Ze komen oorspronkelijk vooral uit Senegal en Mali.  Mamadou leeft er veilig en wel, goed gesoigneerd door de belastingbetaler, met zijn vrouwen en zijn 20 kindjes.

“Dat polygamie in Frankrijk verboden is, blijkt geen beletsel. Een tweede of derde huwelijk wordt voltrokken door een imam, aan huis. Het verbod is dankzij dit islamitische huwelijk makkelijk te omzeilen. Een andere manier om het verbod te omzeilen, is om als man eerst in Mali te trouwen in de moskee, en daarna als ’vrijgezel’ immigrant Frankrijk binnen te komen om er te huwen met een Malinese vrouw die over een verblijfsvergunning beschikt. Op papier is zij de eerste vrouw, in werkelijkheid de tweede.”

Lees er hier meer over.

 

3 gedachten over “Europa is om zeep…

 1. Die Mamadou en zijn polygamie collega’s zullen zich niet vlug vervelen Als het weer niks is op den televisie , kan hij kiezen tussen zijn speeltjes . Wij maar opletten dat we onze wekker niet vergeten. We mogen niet te laat komen op ons werk. Onze Mamadou kan iedere dag uitslapen . Den onnozele Europeaan zal ervoor zorgen dat Mamadou niet vermagert

 2. SOS Racisme!

  Er wordt aan gewerkt. In de Mathildenstr. 3c in München werd de nieuwe hulpdienst, BEFORE, tegen rechts- en racistisch geweld + discriminatie boven de doopvont gehouden op 18.03.2016.
  De stadsraad van München stelde weliswaar reeds op 19.03.2014 vast dat er in Groot-München, met het oog op advies voor slachtoffers van extreem rechts en racistisch gemotiveerd geweld, een enorm gebrek was. Het vroeg wat tijd om een pand te huren, in te richten en bekwaam personeel aan te werven. Maar nu staat het team er en werkt reeds aan de eerste gevallen.
  Mensen die op grond van hun etnische afkomst, geslacht, religie, ouderdom, sociale status, seksuele geaardheid of anti-racistisch engagement discriminatie of geweld ondervinden krijgen advies, ondersteuning en worden, indien nodig, begeleidt.
  Sedert decennia tonen onderzoeken aan dat er een constant 1/5 anti-semieten en 1/4 racisten rondlopen. Maar ze noemen zich ‘bezorgde burgers’ Hun instelling is nochtans racistisch en volks-nationaal. De verlichting en het rationeel denken worden door hen net zo gehaat als gelijk berechtiging.

  Uit bovenstaande concludeer ik dat BEFORE mensen zoals Abdou Diop wil begeleiden en ‘bezorgde burgers’ voor de rechtbank wil brengen.

 3. Het kan nog erger!!! De geldmiddelen voor de strijd tegen extreem-rechts(sic) worden verdubbeld van 50 milj. euro naar 100 milj euro
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/regierung-verdoppelt-budget-fuer-initiativen-gegen-rechts/
  met citaat :
  “BERLIN. Die Bundesregierung hat angekündigt, von 2017 an doppelt so viel Geld für den „Kampf gegen Rechts“ auszugeben. Entsprechende Initiativen und Projekte in den Kommunen sollen 50 Millionen Euro zusätzlich erhalten. Das Bundesprogramm „Demokratie Leben! Aktiv gegen Rechtsextremismus, Gewalt und Menschenfeindlichkeit“ wird künftig 100 Millionen Euro jährlich bekommen, berichtete die Zeit.
  Bundesfamilienministerin Manuela Schwesig (SPD) hatte bereits im Februar nach den Protesten in Clausnitz und Bautzen gefordert, das Budget zu verdoppeln. Darauf hätten sich nun Bundesfinanzminister Wolfgang Schäuble (CDU) und Vizekanzler Sigmar Gabriel (SPD) geeinigt.
  Das Bundesprogramm gegen Rechtsextremismus wurde 2015 auf Schwesigs Initiative hin ins Leben gerufen und erhielt zunächst ein Budget von rund 40 Millionen, dann von 50 Millionen Euro. Es unterstützt verschiedene „zivilgesellschaftliche“ Initiativen und Projekte, die sich in den Kommunen gegen Rechtsextremismus und „Menschenfeindlichkeit“ einsetzen. (mv)(=einde citaat).
  Met extreem rechts wordt bedoeld =al diegenen die in het verzet staan tegen de invasies en de verraders die deze mogelijk maken.
  Ongelooflijk maar waar !!

Reacties zijn gesloten.