EU wil Super-Spionnencentrum

Europese Unie wil “intolerant” gedrag in kaart brengen

De EU wil staatsburgers monitoren als ze intolerant zijn naar multiculturele politiek.

” Een raad van voormalige staatshoofden en regeringsleiders roepen de Europese Unie op om nationale controle eenheden in te stellen om de staatsburgers van alle 27 EU lidstaten te monitoren bij vermoedelijke “intolerantie”.

De European Council on Tolerance and Reconciliation (ECTR), een waakhond voor tolerantie, nam, onder leiding van de voormalige Poolse president Aleksander Kwasniewski en Moshe Kantor, President van het European Jewish Congress, het initiatief om door de overheid ingestelde  controle eenheden op te richten die rechtstreeks ” intolerant” gedrag van geidentificeerde staatsburgers en groepen te monitoren.”

Lifesitenews

2 gedachten over “EU wil Super-Spionnencentrum

 1. Mede initiatief nemer Moshe Kantor zou zo eerlijk moeten zijn toe te geven dat het niet de bedoeling is de Europeanen met een waakhond op te zadelen. Maar dat het vooral te doen is om de inwijkelingen van niet Europese origine die een bedreiging vormen voor de Joden. En nu krijg ik waarschijnlijk last met Youssef van ‘t centrummeke.

 2. Dat ze dan Syrie maar eens in de gaten houden…

  De Wever, Dewinter en Bonte met dood bedreigd vanuit Syrië
  Op dezelfde dag als de bommelding bij de Universiteit Antwerpen zijn bij enkele politici doodsbedreigingen toegekomen. Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) en Vilvoords burgemeester Hans Bonte (sp.a), die zich allebei nadrukkelijk hebben gemanifesteerd in gemanifesteerd in het debat over de Syriëstrijders, kregen een dreigmail van radicale moslims.
  Naast De Wever en Bonte heeft ook Vlaams Belangkopstuk Filip Dewinter een mail met doodsbedreigingen ontvangen. Volgens onbevestigde informatie zou ook de Nederlandse politicus Geert Wilders persoonlijk geviseerd worden.

  Volgens betrouwbare bronnen is het duidelijk dat het kamp van de Syriëstrijders, van wie de dreigementen komen, zeer goed is geïnformeerd over de maatregelen die tegen hen worden genomen in onze steden.

  Burgemeester Bart De Wever en Filip Dewinter willen de bedreigingen aan hun adres bevestigen noch ontkennen. “Feit is wel dat dit stadsbestuur zich op geen enkele manier zal laten intimideren”, luidt de enige reactie van De Wever. Ook Hans Bonte verkiest om niet te reageren op het nieuws over de dreigmail. Hij wil enkel kwijt dat hij zijn houding in de Syriëproblematiek niet gaat aanpassen. “Ik probeer op een correcte manier aan politiek te doen, en dat blijf ik doen.”

  Intussen voert het parket van Antwerpen onderzoek naar de valse bommelding aan het adres van de Universiteit Antwerpen (UA). De mail kwam in de nacht van zondag op maandag om 2u terecht bij drie willekeurige medewerkers van de unief. “De mails zijn religieus geïnspireerd: namens een moslimbroederschap wordt er gedreigd met de dood van alle ongelovigen in België”, zegt Antwerps parketwoordvoerder Paul Van Tigchelt. Naar verluidt ging het om een korte mail in slecht Nederlands. Er werd melding gemaakt van een grote bom in de universiteit. “We zullen beginnen met de dood van alle ongelovigen in België”, klonk het voorts. De bommelding leidde maandag tot de ontruiming van alle universiteitsgebouwen van de UA.

  MILE, AK
  Foto’s Belga: vlnr. Hans Bonte (burgemeester Vilvoorde), Bart Dewever (burgemeester Antwerpen, voorzitter N-VA) en Filip Dewinter (kopstuk Vlaams Belang)

  Bron: Zita

Reacties zijn gesloten.