EU richtlijn max. 115 km/uur in de maak?

Wil de EUSSR auto’s op maximum 115 km/uur laten rijden?

Volgens diverse internetfora (met bruggetje  naar RT) zou de Europese Commissie de mogelijkheid onderzoeken alle auto’s in de EU van een automatische snelheidsbegrenzer te voorzien.
Het is mogelijk dat dit een hoax is, maar gezien we nu al voorgeschreven krijgen hoeveel water we door de wc mogen spoelen, met welke zwakke stofzuiger we het huis stofvrij mogen houden of welke lampen we mogen gebruiken, is het niet onmogelijk.  Tenslotte staat er op de EUSSR bemoeizucht geen grens.

Weet iemand meer hierover?

http://rt.com/news/eu-compulsory-speed-limiters-554/

FT

8 gedachten over “EU richtlijn max. 115 km/uur in de maak?

 1. Alleen (goedgekeurde) politici en hun veiligheidsdiensten zullen nog over de wegen mogen scheuren met snelheden die hun goeddunk.

  Indien auto’s en hun gebruik geen miljarden zouden opbrengen aan belastingen, zouden we onze wagens al lang hebben mogen inleveren. Zelfs nu zal het vroeg of laat zo ver komen, want hoe minder mobiel het volk is, hoe eenvoudiger te controleren.

  • Alhoewel….met sms en mms kan je ook nog een massa op de been krijgen, behalve als het netwerk “down’ is, maar dat het werkt hebben we al gezien als de mietjes van de isla hun broeders en zusters oproepen om onschuldigen te pesten, auo’s in brand te steken, ruiten in te gooien en een hele buurt te terroriseren. Als de lente begint weet men tegenwoordig nooit wanneer die eindigt.

   • De NSA is niet de enige of zal niet de enige organistie blijven die die netwerken controleert en de gegevens voor lange tijd opslaat. Dus vrij en blij sms’en of mms’en zal tot het verleden gaan behoren.

 2. Wat mij opvalt is dat er nog geen Europese richtlijnen zijn hoeveel keer per week wij de sex mogen bedrijven

 3. Geachte Redactie,
  Ik weet hier niets meer over, maar na juist rechtgekruifeld te zijn na dat ik van mijn stoel viel van verbazing weet ik één ding zeker. Het Europa zoals het er nu uitziet is een dictatoriale ondemocratische instelling. Mocht Duitsland de oorlog gewonnen hebben in 1945 hadden wij al lang onder dit stelsel geleefd. Dan zouden dergelijke absurde maatregelen ons niet meer verbaasd hebben. Alhoewel men met het huidige Europa ons nog alle dagen weet te verbazen, in negatieve zin wel te verstaan.

 4. Wat denken de Europese richtlijnen hiervan

  Geef bloed, te lezen op alle muren van ziekenhuizen, dagbladen en op TV.

  Maar denk eens! Ik eet varkensvlees en geef bloed, maar…?

  Wat als mijn bloed gebruikt wordt om aan een moslim te geven?

  Dan besmet ik die moslim… dan is het varken toch voor iets goed bij de moslims!!

  Of zou er Halal transfusiebloed zijn voor de moslims en moslimas in Europa??

  Ik stel me de moslims hun gezicht voor als ze dit lezen!

  En het goede nieuws is: ons bloed is een geducht wapen om de moslims die ons overspoelen en ons willen vernietigen uit Europa te krijgen!

  Ze moeten ook weten dat in bijna alle medicamenten, capsules, crèmes, cosmetica, lippenstift, zetpillen, er ” varkensvet is toegevoegd”! Of zouden er zulke Halal producten bestaan?!

  Deze mail door sturen naar alle vrienden en zeggen dat iedereen meer varkensvlees moet eten, want nu moeten ze onze vrouwen niet meer lastig vallen of proberen te verleiden!

  • Rene,
   Dit is echt wel een belediging voor het edele lekkere varken hé. Je zal maar terecht komen in een moslim, onder welke vorm dan ook.

Reacties zijn gesloten.