EU: Het gaat niet rap genoeg met de invasie

vluchtelingen welkom, het einde van europaDe EU wil het begrip ‘gezin’ verruimen

Een EU lidstaat is verantwoordelijk voor het import-kerngezin: vader, moeder, kinderen.

https://i0.wp.com/shoebat.com/wp-content/uploads/2016/05/323836-el-dennaoui-family.jpg?resize=315%2C181

Typisch import-gezinnetje

De EU vindt echter dat de verhuis van de verrijkers naar de EU-lidstaten te traag gaat.  Daarom moeten in de toekomst ook zusters, broers en nieuw-gevormde gezinnen in transitlanden bij een zgn. gezinshereniging mee kunnen aanschuiven aan de rijk gevulde tafels van onze  EU-welvaartstaten.

Moeten we er nog bij vertellen dat het niet ongewoon is a) dat een asielzoeker uit een Prachtland een groot aantal zusters en broers heeft (wat met die hun gezin?), b) dat een asielzoeker uit een Prachtland meerdere echtgenotes, met hun resp. kroost heeft, c) dat een asielzoeker ook een ‘tijdelijk’ of een ‘religieus’ huwelijk onderweg kan afsluiten, d) dat een asielzoeker ‘dikwijls’ zijn papieren kwijt gespeeld heeft, een ‘zusje’ hier en daar wel kan opgetrommeld worden om hem gezelschap te houden, enz. enz.

De deuren naar de EU moeten wijd open blijven staan.

EU will Begriff “Familie” bei Nachzug weiter fassen

12 gedachten over “EU: Het gaat niet rap genoeg met de invasie

 1. Te oordelen naar het aantal kinnekes zijn de TV progamma’s in de prachtlanden niet veel zaaks.

 2. beste redactie: u schrijft: “De EU vindt echter dat de verhuis van de verrijkers naar de EU-lidstaten te traag gaat.”

  wie is dat de EU ?
  wie zijn dat die zulke onzin in onze naam verspreiden?
  hebben wij die idioten werkelijk het mandaat gegeven om zulks uit te voeren?

  Indien dit allemaal waar is,
  past dit artikel inderdaad in uw rubriek “waanzin”…

  • De bron werd erbij geplaatst. En neen, wij hebben hen niet een mandaat gegeven in onze naam te spreken. Maar blijkbaar vindt de bevolking de weg naar het juiste bolletje niet.

  • Wie wat is binnen een gezin, echtgenote of zuster, neemt men in het midden Oosten niet zo nauw. Ze passen dat wat aan naargelang de omstandigheden.
   Neem nu Abraham, in het Arabisch Ibrahim. God, had tot hem gezegd:’ overal waar jij je voet zet zal je land zijn’. Toen er hongersnood kwam, tussen Betel en Ai, pakte hij in en trok met zijn vrouw Sarah naar Egypte. Hij sprak tot Sarah: ‘als we in Egypte aankomen zullen de mannen zien hoe mooi je bent en achter je aan gaan en mij proberen te vermoorden. Alsjeblief vertel aan iedereen dat je mijn zuster zijt.’ Dit was een halve waarheid, want Sarah en Abraham hadden dezelfde vader maar verschillende moeders, Sarah was zijn halfzus. Ze moest dus maar een halve leugen vertellen om zijn vel te redden. De moedige Abraham, liet Sarah afnemen en haar in een harem plaatsen als zijn zuster. En hij schoof mee aan, aan de vleespotten van Egypte.

   Conclusie: oud geleerd is jong gedaan.

  • Inderdaad Anna , het begint te korten nog 14 dagen. We vertrekken om 4uur in de ochtend met taxi naar de luchthaven in BKK vanuit Ratchasima (ongeveer 300 km)….prijs taxi 3000 bht ( 75 Euro) om 12u30 stijgen we op, landen op Schiphol 16 aug rond 19u30 dan met het buske van EVA airlines naar Antwerpen ….Dat allemaal om eens een pint te kunnen drinken op de vrijdagse markt met de Golf-fans . Ik maak uiteraard ook van de gelegenheid gebruik om mijn zoon en dochter eens te bezoeken

 3. quousque
  Het gaat hier gewoon om de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan.Op internet is er voldoende info (zie vooral webstek van Balder, in drie talen beschikbaar).
  Wie de EUSSR is? :
  Dat zijn de machten achter de NWO (=banksters en illuminati).
  De ganse EUSSR was een CIA project van bij de start :
  http://www.blacklistednews.com/The_EU_%E2%80%93_A_CIA_Covert_Operation/50918/0/38/38/Y/M.html
  met titel : The EU – A CIA Covert Operation
  De CIA (en zijn voorganger OSS )dient hier gezien te worden als instrumenten in handen van diegenen die de werkelijk macht in New York en Washington in handen hebben.
  Wie het mandaat gegeven heeft :
  Heel eenvoudig : het laffe, valse, kruiperige klootjesvolk dat stemt en blijft stemmen voor verraders en de zetbazen-importateurs.
  Stemmen die dan wel gekocht worden in ruil voor….???
  We moeten en zullen dan ook overspoeld worden om de westerse beschaving(=Het Avondland) te vernietigen.
  Het voormelde is de essentie van de ganse problematiek.
  De terreur past daar ook bij.
  Een bron van de webstek Zero Hedge:
  met titel :
  Surging “Intercommunity Confrontations” In France Mean “Civil War Is Inevitable”
  met citaat :
  “The global elite made a choice: they took the side against their own old and poor because those people did not want to vote for them any longer. They also made a choice not to fight Islamism because Muslims vote collectively for this global elite. No one knows if the truck terrorist, who plowed into the Bastille Day crowd in Nice killing more than 80 people, will be the trigger for a French civil war, but it might help to look at what creates the risk of one in France and other countries, such as Germany or Sweden.”(=einde citaat)
  Via de titel heeft men toegang tot de volledige tekst.
  Als het niet werkt , de titel intikken op google.
  Dit citaat is meer dan duidelijk, toch voor wie de waarheid wil weten.
  De kenners weten ook wie met “the global elite” wordt bedoeld.
  Het gaat hier dan ook niet om een “waanzin” maar om een monsterachtige samenzwering, die sinds jaren in uitvoering is.
  Wat we dus nu nodig hebben is niet een Patriot Act en andere nep-maatregelen, maar wel en vooral, de volledige “waarheid” over de samenzwering. Dit alleen kan het begin zijn van de redding, voor zover die nog mogelijk is.

  • @ Lovenaar.
   “… maar wel en vooral, de volledige “waarheid” over de samenzwering. Dit alleen kan het begin zijn van de redding, voor zover die nog mogelijk is.”
   Ik vrees alleen, neen, ik ben er van overtuigd, dat het laffe, valse, kruiperige klootjesvolk geen enkele maar dan ook geen enkele interesse heeft of zal hebben voor de waarheid.
   Geef hen brood en spelen, dat vinden zij van belang. De maat en de kleur van de sokken van de spelers van hun favoriete voetbalploeg vinden zij véél belangrijker dan al de rest…

   • Ropie,
    U heeft gelijk.. Ik heb ruim 36 jaar in het Brusselse gewerkt, en bij manier van spreken , in de goot, waar men beter zou moeten weten.. maar zelfs daar was de onwil om te zien wat er te zien is, hemeltergend!!
    In mijn omgeving in het Leuvense heb ik intussen ook de pogingen stop gezet om mensen te informeren, laatstaan om ze te overtuigen… Het resultaat was immers dat mijn kennissen -kring intussen danig is uitgedund. In familieverband zwijg ik hierover, nadat mijn neef al een paar “lieven” was kwijtgespeeld, door de commentaren van nonkel…..!!!
    Het gaat dus ver.
    Het enige wat mij nu nog rest is Golfbrekers.

 4. De EU klojo’s zijn ons in de afgrond aan het storten, regelrechte zelfmoord. Ter Info, ik weet de weg naar het juiste bolleke wel, de naam Gerolf Annemans stond er voor. 😉

 5. INDIEN… die lelijke smoelwerken er niet bijgestaan… het leek dan wel op een modaal Vlaams arbeidersgezin van “voor de eerste wereldoorlog”.
  Fikkens’ grootouders waren niet zooo poeperachtig maar ‘t scheelde niet veel: 3 zoons & 3 dochters (aan moederskant)
  en 6 dochters plus 1 zoon (aan vaderskant)…Oef, ‘k zat aldus met 22 (!) nonkels & tantes. “Mo vint togh…”

 6. Die mooie gezinsfoto toont ons een zaadproducent samen met zijn eieren-leverancier . In neuken zijn ze verdomme goed , moest die dicipline aanvaard worden door het olympisch comite , we zouden nog niet in aanmerking komen. Het is trouwens het enige waar ze goed in zijn .

Reacties zijn gesloten.