3 gedachten over “Er zijn nog zekerheden in het leven

  1. Met pijn in het hart, maar het moet gezegd worden. Met een sterk gereduceerde fractie in alle parlementen zal het er zeker niet beter op worden voor Vlaams Belang. In tegenstelling tot groen die in de periode dat ze met de kiesdrempel flirtte nog meer op TV kwamen dan het Vlaams Blok/Belang toen.

  2. Chris Janssens lijkt me een ideale schoonzoon; eentje om gezellig taart mee te eten maar als politieker doen ze hem al na twee dagen debat zijn broek af. Verjongen en vernieuwen is een leuke gedachte bij een partij in depressie en recessie maar we zullen volk nodig hebben met meer haar op hun tanden.
    En wie moet hem daar steunen in die vlaamse barak? Het applaus na zijn maidenspeech klonk in ieder geval abominabel flauw en lauw. u rap herpakken Vlaamse fractie a.u.b. anders kan de Chris binnen 5 jaar de deur dichtslaan om het met de woorden van zijn collega-opposant Brunooke te parafraseren.
    Ik hoop het niet maar ik vermoed het wel.

    • Ik vond zijn toespraak goed, en hij heeft geen zaagstem. Een frisse wind in vgl met onze 100- jarige voorzitter Peumans, die niet eens de naam van Gatz kon uitspreken. Zet hem in een zetel tijdens een tv programma en hij zakt onderuit als een bloemzak en valt in slaap, de eerste burger van Vlaanderen.

Reacties zijn gesloten.