Er is str… aan de knikker

Krijgt Griekenland een schuldkwijtschelding? 

Dure eden werden gezworen.  Griekenland moest zijn schulden terugbetalen.  Geen twijfel mogelijk.  Intussen wordt uit een ander vaatje getapt.  Het IWF eist van de EU-landen meer hulp aan Griekenland.

U zal bij onze ‘kwaliteitsmedia’ niets vernemen over het diepgaande onderzoek van Gerolf Annemans; slechts bij kritische blogs op het internet ging zijn werk niet onopgemerkt voorbij: Binnenkort nieuwe schuldkwijtschelding Griekenland?

Lees ook ‘Schuldkwijtschelding Griekenland is er een te veel’

Varoufakis: the endgame

Der Spiegel                –          Schuldenerlass für Griechenland?

 

4 gedachten over “Er is str… aan de knikker

 1. Als Griekenland zijn schulden kwijt zal zijn is dat goed nieuws voor China, die de grootste containerhaven van Europa daar wil uitbouwen. De (kleinere) havens zoals Antwerpen en Rotterdam kunnen dan overslaghavens en jachthavens worden.

 2. De wolken worden in ‘t Westen hoe langer hoe dikker,
  Daar is zeker iets, dat ik niet noemen zal, aan den knikker.

 3. Het totaal van het geleende geld zou 427 miljard euro zijn http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/economie/1.2224158
  Waren de centjes verdeeld tussen de bevolking (10.775.663 in 2015) zou elke Griek 39.629 euro gekregen hebben en zou het probleem al lang opgelost zijn. Te simpel, te effectief en te weinig graaimogelijkheden voor politici en banken waarschijnlijk.

 4. Over de grond van de zaak en de rol van het IMF :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-02/wikileaks-reveals-imf-plan-cause-credit-event-greece-and-destabilize-europe
  met citaat :
  “. The transcript, though received with fury and incredulity in Greece, will drop like a bombshell into the Commission and the ECB. It is they who are holding E300bn+ of Greek debt. It is the whole of Europe, in other words, that the IMF is conspiring to hit with the shock doctrine….”.(einde citaat).
  Dit citaat zegt veel over wat er werkelijke gaande is.
  Het gaat niet alleen om Griekenland maar om de ganse EUSSR :
  Nog enkele citaten :
  “As noted by Bloomberg, the leak shows officials linking Greek issue with U.K. referendum risking general political destabilization in Europe.
  ..or as Bloomberg puts it, “considering a plan to cause a credit event in Greece and destabilize Europe.”…(=einde citaten).
  Achter de schuldkwijtschelding gaat eens te meer ook wat anders schuil. Dit heeft dan betrekking op de sleutelrol van Griekenland bij de vreemdelingeninvasies in de EUSSR, die absoluut moeten doorgaan. Griekenland dient bovendien binnen de NATO gehouden te worden en de Russen moeten er buitengehouden worden.
  Bovendien zijn er de toenemende spanningen tussen Turkije, Syrië, Rusland, en recent ook met Armenië. Griekenland is dan ook een belangrijke pion in handen van de krachten achter de NWO, en het is dan ook aan de EUSSR om hier financiëel voor op te draaien, desnoods met enige druk van het IMF, dat een instrument is in handen van de NWO.
  Afgezien van het voorgaande is en blijft Griekenland een bodemloos vat. Alles wat men leent aan de Grieken , is reddeloos verloren.

Reacties zijn gesloten.