En Obama windt zich op over vrije wapenverkoop

Islam heeft niets te doen met islamImam Hamza Sodagar geeft voorbeelden van verschillende mogelijkheden om homo’s te doden en stelt dat hun hoofd afhakken de gemakkelijkste oplossing biedt.

Men kan ze ook in de fik steken, naar beneden gooien van een berg of een hoog gebouw, of hen onder een omgevallen muur laten verdwijnen.  Of een combinatie van b.g. mogelijkheden.

Na de opsomming van liquidatie-opties stelt Sodagar dat dit allemaal terug te vinden is in de Hadith, waarop de sharia gebaseerd is.   Deze toespraak werd opgenomen in de zomer van 2010 in de VSA.   Hij geldt als specialist islamitische rechtspraak en dito filosofie.  Een reiziger in dood en vernietiging, een inspiratie voor alle moslim jongeren over heel de wereld.

Een moslim groepering van de VSA en Canada beschrijft Hamza Dodagar als volgt op hun webstek:
“Shaykh Hamza Sodagar is een Amerikaanse geleerde die opgroeide in Washington, D.C.  Momenteel verblijft hij in Qum, Iran en is sinds 14 jaar aan het studeren, gespecialliseerd in islamitische wetgeving en principes van islamitisch rechtsspraak alsook islamitische filosofie.  Momenteel volgt hij de dars-e-kharij van de beroemde geleerde en groot-ayatollah Shubairi Zanjani.  Sodagar reisde over heel de wereld om de moslim gemeenschap toe te spreken.  Een rolmodel voor jonge moslims wereldwijd.”

3 gedachten over “En Obama windt zich op over vrije wapenverkoop

  1. Ik denk dat Hitler ook een “geleerde ” was met zijn jodenmoord , te vergelijken met dat stuk geleerd krapuul dat zich Hamza (enz) noemt .Die zoveel jaren studie nodig had om te besluiten hoe ge een andersgeaarde medemens op de beste manier van kant maakt. Wat ben ik fier een “racist” te zijn , want ik verzet me samen met VB tegen dat soort krapuul , een bende smeerlappen die met alle middelen dienen te worden uitgeroeid. Zij vergiftigen hun volgelingen en profiteren van hun laag denkvermogen Wanneer gaan die zogezegde Gutmenschen samen met die keuleer van de “morgen” hun open eens opentrekken… Wanneer gaat de Paus eens ophouden met onzin uit te kramen en zijn schapen in bescherming neemt tegen de die gevaarlijke idioterie dat zich Islam noemt

    • Rene, heb je nog vertrouwen in die huichelaar in Rome?
      Voor mij heeft die troep helemaal afgedaan.

  2. Als ik zo een viespeuk met omgekeerde pispot op zijn rotkop zie dan begin ik dadelijk rond mij te kijken en stel me de vraag “waar ligt die houten hamer?”.
    Bah wat moet ik toch walgen van die perverse smeerlapperij.

Reacties zijn gesloten.