En de VSA laten het stilletjes gebeuren…

Terwijl de VSA om de haverklap China en diens bevriende naties terecht wijzen, mag Uncle Sams beste vriend en bondgenoot Israël een elektriciteitscentrale laten bouwen door China. Zonder verdere kritiek. Bende komedianten!

2 gedachten over “En de VSA laten het stilletjes gebeuren…

 1. Toch enkele nuanceringen bij dit artikel, weliswaar van een zeer gevoelige aard, maar “nood breekt wet”.
  Het is niet de USA dat dit toestaat, maar wel diegenen die daar de werkelijke macht in handen hebben, de sleutelposten bezetten, de beslissingen nemen en waarbij er dan dient gekeken te worden naar welke belangen er dan gediend dan wel verraden worden.
  De werkelijke macht is immers in handen van de “banksters” van Wallstreet en de AIPAC, ADL en de B’nai B’rith loge.
  De werkelijke belangen van de voormelde groepen(sic) liggen in Tel Aviv. Deze “sayanim” hebben de USA dan ook gedegradeerd tot een “slavenstaat” van de duivel in Tel Aviv. Een belangrijk startpunt was de moord op JFK en de aanval op de USS Liberty, met behulp van “sayanim” in de USA. Recent was er dan de “kers op de spionage taart” met Jonathan Pollard.
  Het ganse USA congres is ten andere in de greep van de duivel. En passant wordt er dan in alle domeinen oorlog gevoerd door deze “sayanim” tegen de USA zelf, waarbij de democraten (=crypto – communisten) een sleutelrol spelen.
  De plaats van de USA dient uiteindelijk ingenomen te worden door China, waar mee de “duivel” al nauwe contacten heeft, tal van “defensie geheimen” werden immers door de “duivel” doorgespeeld aan China.
  http://stateofthenation.co/?p=17917
  met titel :
  “How Israel Used Weapons and Technology to Become an Ally of China”
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/israel-begins-pivot-towards-china-denies-us-navy-access-to-port-haifa-in-favor-of-china
  https://www.veteranstoday.com/2018/09/21/pravda-how-israel-built-chinas-air-force-with-stolen-american-tech/

  Van belang is ook de weten wie Mao daar indertijd heeft aan de macht gebracht.
  https://www.henrymakow.com/2014/12/is-robert-kuhn-china-handler.html
  met titel : “Is This Xi Jinping’s Jewish Handler? “ (=einde titel).
  Ik verwijs naar de tekst in de brug maar voeg een reactie toe :
  “Tony E said (December 15, 2014):
  Henry Kissinger once said “China will be leading the New World Order and it would be wise for Americans not to resist” (paraphrase)
  Using China as a spearhead for a NWO has been the Illuminati Jews plan for centuries, However, it is not a guaranteed 100% foregone conclusion their plan will materialize as they would like.” (=einde reactie).
  Nog een bron :
  https://www.henrymakow.com/2018/12/do-illuminati-jews-orchestrate.html
  https://www.henrymakow.com/2016/04/are-the-tiao-kiu-kao-jews.html
  En het belangrijkste :
  https://www.henrymakow.com/2019/12/the-us-gifted-china-to-the-ussr.html
  met citaat:
  “The Pro-Western and Christian China of the Chiang Kai Shek nationalist government was defeated by a Crypto Communist Western ZOG which cut off their supplies while the Soviet poured arms and ammunition to their Communist guerrilla army in China and creature Mao Ze Dong (the greatest genocider of all time)………….” (=einde citaat).
  De volledige tekst in de laatste brug is van belang, en momenteel brandend actueel, waarbij niets is, wat het lijkt te zijn.(vrij naar Victor O.)
  Over de vervanging van de USA door China, met de “duivel” als nieuwe wereldmacht :
  https://beforeitsnews.com/alternative/2022/03/hunter-bidens-laptop-exposed-child-porn-drugs-corruption-must-see-videos-3768501.html
  met reactie :
  “Anonymous : Bidet and his toilet family are rightup there with Bill Clinton and so many Dems bribed and framed and OWNED by MOSSAD EPSTEIN SPIES. HOW MANY WARS HAVE THE ZIONISTS forced us into via these blackmailing our politicos w/ their horrible pix and rancid moral turpitude.
  Oddly the JEWS are fleeing NYC. They are ready to set off a “dirty bomb” FF in the subway or heavy traffick area to coincide with PURIM and “justify” an attack on Russia- blaming this false flag on Putin to get The Big War started. Freemasonic “The Plan” has always included USSR-USA cancelling each other out. Recall, Russia- USA- EU must be eliminated from the intl scene so ISRAEL will be top global superpower, using CHINA as its next slush fund / footstool to replace America. Then they’ll unveil their EVILgelical AntiChrist Messiah who saves the world (whats left of it)….(=einde reactie).
  Als men al de voormelde elementen, een zeer beperkende opsomming dan nog, goed bekijkt, dan is de evolutie in de verhouding tussen de USA – Israël en China dan ook geen verrassing, deze evoluties passen immers volledig in het communistische NWO kader. Van belang hierbij zijn ook de voorspellingen van Albert Pike in zijn brief aan Mazzini.
  De bouw van die elektriciteitscentrale door China is dan ook geen abnormaal gegeven, het is gewoon de verder zetting wat jaren geleden begonnen is.

  .

 2. Als vervolg op de Maoïstische staatsgreep in China, zie vorige reactie, een bericht over een gelijkaardige machtsgreep door dezelfde groepen in Zuid – Afrika, om het communistische ANC aan de macht te brengen.
  https://www.henrymakow.com/2018/08/-iq.html
  dd. August 25, 2018
  Ik verwijs naar de inhoud van de tekst in de brug. De strijd tegen de apartheid (sic) was hier maar een voorwendsel.
  De Afrikaanders werden hier dan ook verraden door hun eigen “leiders” met als voornaamste verrader “Pik” Botha .
  Dat Botha een sleutelrol speelde blijkt ook uit de Lockerbie vliegtuig ramp :
  https://www.iol.co.za/ios/behindthenews/pik-bothas-lockerbie-mystery-17617534
  met citaat :
  “In the film Le Winter quotes Rowland as disclosing that Botha had told him he and 22 South African delegates were going to New York for the Namibian Independence Ratification Ceremony and were all booked on the Pan Am Flight 103. They were given a warning from a source which could not be ignored and changed flights. The source revealed by Le Winter is the SA Bureau for State Security (BOSS), which he claims had close contacts with Israeli intelligence and the CIA. …” (=einde citaat).
  In de laatste brug wordt er gespeculeerd over de oorzaak van de annulering van de vlucht met Pan Am 103. Als men echter de inhoud van de eerste brug bekijkt, dan is het duidelijk wie “Pik” Botha tipte. Hij was immers een sleutelfiguur in de communistische machtsgreep in Zuid Afrika.
  In de eerste brug wordt ook een lijst van namen gegeven m.b.t. de werkelijke macht in Zuid Afrika, en wie daar de sleutelposten bezet.
  Ondertussen worden de blanken daar met duizenden vermoord. Al de anti apartheid strijders zwijgen nu als vermoord.
  Een van die toenmalige terroristen woont ongestoord in Wallonië :
  https://www.bendevannijvel.com/forum/search.php?search_id=7200296
  met citaat :
  “”Eind 1981 benaderde het ANC Passtoors en De Jonge om actief het ANC te steunen in hun gewapende bevrijdingsstrijd met geheime missies in Zuid-Afrika. In 1982 werd Passtoors lid van het ANC. De aanwezigheid van het ANC in Mozambique werd echter sinds het Nkomati Akkoord met het apartheidsregime begin 1984 uiterst beperkt. De Jonge en Passtoors waren inmiddels gescheiden. De Jonge verhuisde naar Zimbabwe en Passtoors naar Johannesburg waar ze verbonden was aan de Universiteit van de Witwatersrand en ook haar ondergronds werk voor het ANC voortzette.
  Tijdens haar bijna vier jaar (1981-1985) bij de Special Operations Unit van Umkhonto we Sizwe, de gewapende tak van het ANC, was ze onder meer betrokken bij de zogenaamde Kerkstraatbomaanslag tegen het hoofdkwartier van de Luchtmacht in Pretoria in mei 1983, waarbij 19 doden (deels burgers) en meer dan 200 gewonden vielen. Deze autobom, de eerste van het ANC dat even later dit wapen terugtrok uit het arsenaal, was in antwoord op de moord op Ruth First in Maputo, de nachtelijke moordpartij op ANC leden en Lesotho burgers in Maseru (42 doden) en de aanval op ANC-leden in Harare in Zimbabwe (21 doden), alle door het apartheidsregime in 1982.
  In juni 1985 werd Passtoors in Zuid-Afrika gearresteerd en bleef acht maanden in eenzame opsluiting bij de Veiligheidspolitie op het John Vorsterplein in Johannesburg. Ze werd beschuldigd van hoogverraad en in mei 1986 veroordeeld tot tien jaar opsluiting. De aanval in de Kerkstraat van 1983 maakte geen deel uit van de aanklacht maar het apartheidsregime verspreidde geruchten daarover. Tijdens haar gevangenschap deed ze een BA Geschiedenis via een schriftelijke opleiding van de University of South Africa. In 1989 werd zij vrijgelaten na tussenkomst van de Belgische regering. De volgende jaren vertegenwoordigde ze het ANC in talrijke anti-apartheidsactiviteiten in Europa.”
  Bij deze bomaanslag heeft zei persoonlijk de bomauto naar pretoria gebracht.
  200 slachtoffers, en 20 doden. De slachtoffers hadden niets met het apartheid regime te maken, voornamelijk gewoon burgers, onschuldige mensen.
  Zei heeft infeite nooit in de cel gezeten voor deze aanslag, nooit een slachtoffer of nabestaande vergoed. En mocht nadien doodleuk op de redactie van brt aan de slag, de samenwerking tussen brt en haar is zo blijkt onder zware druk van toenmalig van vlaams blok toch gestopt. In deze tijdsgeest ondenkbaar dat de daders van pakweg de aanslag op zaventem een paar jaar later bij de vrt als journalist zouden kunnen werken. En ja ik denk dat mijn vergelijking wel opgaat, bij zaventem waren 31 doden en 270 gewonden, bij de kerkstraataanslag 20 doden en 200 gewonden.
  De belgische krant de morgen heeft zelfs toen ze in zuid afrika in de gevangenis zat politieke druk uitgeoefend om ze vrij te krijgen, door elke dag een artikel over haar te schrijven om haar vrijlating te bekomen, nadat ze nadien vrij was is ze dus belgische journalist geworden.
  Anno 2022 heeft nog altijd niemand van haar slachtoffers 1 cent schadevergoeding gehad en is ze er nog altijd niet voor veroordeeld. Ze zit nu op haar gemak in de ardennen van haar pensioen te genieten. … “ (=einde citaat).
  De rest van het artikel in de laatste brug is echter met een vuur rode bril geschreven, maar is echter van minder belang m.b.t. de rol van Pastoors.
  Na haar vrijlating uit de gevangenis werd Pastoors dan journaliste bij de BRT. In het citaat wordt gesteld dat dit na de aanslagen van maart 2016 niet meer mogelijk zou zijn. Wel de waarheid is hier veel gruwelijker : deze aanslagen van maart 2016 zijn gebeurd met medewerking van de toenmalige regering!!!!!!!
  Hier wordt het bewijs geleverd dat dit rot corrupte regime actief betrokken is bij terroristische activiteiten. (direct of indirect). Vergelijk dit met het eindeloze geroep en getier over “extreemrechts – de nazi’s – de fascisten –Vlaams Belang – Voorpost – Schild en Vriend – den Dries e.a.….”, waar de politiek – MSM en gerecht geen middelen tekort komen.
  Wallonië is hier dan ook een vrijhaven voor misdadigers en terroristen, onder de dictatuur van de PS maffia, een criminele organisatie, die al lang als dusdanig had moeten vervolgd zijn door het gerecht. En diezelfde PS maffia zit dan te lullen over het “cordon….”.
  Het voormelde is dan ook verplichte lectuur voor alle Zuid Afrika kenners, en alle rechts & Vlaams gezinde. Wanner gaan ze hier hun smoel open doen ? Wanneer gaan ze hier Vivaldi te lijf gaan ? Wanneer gaan ze beginnen roeren in al de Belgische beerputten ? Wanneer gaat men eindelijk de PS maffia & logemaffia’s ontmaskeren ?? Idem voor de duivel in het Midden Oosten ?
  De voormelde analyse is dan ook van levensbelang, want als er, zoals reeds meermaals gezegd, geen verzet komt die naam waardig, dan wacht ons het zelfde lot als de blanken in Zuid Afrika. En bij zo een bloeddorstig communistisch terreurregime gaat Jan Hesp de deuren plat lopen :
  https://www.hln.be/binnenland/jambon-haalt-de-banden-aan-met-zuid-afrika~aa61c97b/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  Het bloed van al die vermoorde blanken kleeft dan ook symbolisch aan zijn poten. Hoe kan die nog minister president blijven van de Vlaamse regering ?

Reacties zijn gesloten.