Regenboogsekte wil kleine kinderen hersenspoelen

LGBTQ-activisme in de kindercrèches? In Duitsland gebeurt het al…

De Duitse stad München “zorgt” ervoor dat ook kindercrèches ‘eindelijk’ geconfronteerd worden met en openstaan voor LGBTQ-activisme. Voor de KITA-vestigingen van de stad (de kindercrèches) is de lokale overheid op zoek naar een gendergevoelige coördinator voor LGTBQ* (wat staat voor man/vrouw/x/?). We hebben het hier over de opvang van kinderen van 0 tot 6 jaar!

Een normaal mens – maar dat zijn wij volgens de politiek correcte elites niet meer – zou denken dat mensen die met 3-jarigen over seksuele diversiteit bij volwassenen spreken, ofwel een therapeutische behandeling zouden moeten volgen, of voor enkele jaren de gevangenis in moeten. Neen, in Duitsland wordt voor dit soort activisme zelfs arbeidsplaatsen gecreëerd. Dit is niet meer onschuldig, hier wordt een politieke agenda uitgerold, en nu moeten ook de allerkleinsten in LGBTQ-onzin worden opgevoed?

In de functiebeschrijving van de stad München kan men lezen dat de kandidaat/kandidate over “meerdere competenties” moet beschikken voor deze officiële functie: gelijkheids- en diversiteitscompetentie, vakkennis over de LGBTQ-community in München. Kandidaten hebben een voetje voor als men “beroepservaring heeft in het themacomplex LGBTIQ”, kan men verder lezen. Het stadsbestuur lijkt aan te geven dat de aangestelde ambtenaar een voorstander moet zijn van deze genderonzin. Beroepservaring???

Onduidelijk blijft waaruit juist het werk van deze LGBTQ-coördinator in de kindercrèches van de stad München zal bestaan. Wat moet men ervan denken als men leest dat deze coördinator “lokale concepten en strategieën om de gelijkstelling van kinderen in een LGBTIQ-context te promoten” moet ontwikkelen.

Welke ouder zal haar kroost met een bijzonder gerustgesteld gevoel bij deze stads-Kita afzetten? Nog een plaats waar LGBTQ-minderheden ten volle worden gepromoot. En dan kan men zich ook afvragen welke opvoedkundige speeltjes daar aangeboden worden.

De TV-zenders (gefinancierd door de belastingbetaler) laten zich niet onbetuigd. De “Sendung mit der Maus” is een programma voor kleine kinderen. Niet alleen is de presentatrice een “typisch” neo-Duitse, maar bovendien wordt hét probleem van de eeuw verkocht aan de kleine kijkertjes. Een voorbeeld:

Maar… Oekraïne moet zich dringend aanpassen aan de EU-ideologie… Eigenlijk, feitelijk, zijn de verschillen met Rusland dan toch niet zo groot???