En Allah zag dat het goed was

Men moet nog zien uit te dokteren wie er achter het complot zat: was het Gülen, waren het de VSA, was het de EU, was het Israël of was het  Tunesië waar nu duizenden Russen hun vakantie doorbrengen i.p.v. in het Ottomaanse Rijk?  Voor de ongelovige honden zijn alle middelen goed om de Grote Leider in diskrediet te brengen.

Gelukkig heeft Erdogan Allah ingegrepen.  Noteer hastag ‘ottomanisback’

 

Wie zin heeft kan op facebook Son Sultan Recep Tayyip Erdogan de geautomatiseerde vertaling inschakelen.  Leerrijk voor zover de afbeeldingen niet voor zichzelf spreken.

Islamofascisten uit hun holen

 

 

 

 

 

 

1 gedachte op “En Allah zag dat het goed was

 1. De sultan heeft een putsch overleefd. Het is te zeggen: een putsch-ke, waarbij slechts een klein deel van de militairen actief was. Alleen in Istanboel (Constantinopel) en Ankara heeft men van de actie wat gemerkt.
  De sultan zelf was ver weg. Was op vakantie en heeft heldhaftig per smartphone zijn aanhangers opgevorderd om op straat te komen, zich te weren tegen de vijanden en de verraders.
  De putschisten hebben twee bruggen bezet, een tv zender, een luchthaven. Bovendien hebben ze het parlementsgebouw wat onderhanden genomen. De sultan zijn paleis lieten ze ongemoeid.

  De sultan heeft Allah voor zijn genade bedankt, omdat hij nu een grondige zuivering kan houden onder de militairen. 3000 rechters heeft hij al de laan uitgestuurd.
  Hij neemt de vrije hand om Turkije autocratisch te hervormen.
  Het parlement heeft hij niet meer nodig, dat heeft hij al uitgemest, buiten de AKP lopen daar geen noemenswaardige krachten meer rond.

  De regeringen van Europa hebben eensgezind de putschisten veroordeeld, die tegen een rechtmatig verkozen regering opgetreden zijn. Hadden ze hetzelfde gedaan tegen de rebellen in Syrië, die wat wild doen tegen een eveneens rechtmatig verkozen regering, was het conflict al lang opgelost.

  Als je vraagt wie het meeste baat had bij deze putsch? Erdogan.
  Interessant is dat hij ver weg zat van de schoten en zijn paleis met rust werd gelaten.
  Een False Flag zijn we gewoon. Dat is vandaag de gebruikelijke vorm om het volk op te hitsen.
  Het ogenblik was ook goed gekozen. Vrijdagavond, na het sluiten van de beurzen. De markten konden dan zeer rustig aan de situatie weerstand bieden.

Reacties zijn gesloten.