Heeft Elio een vriendje?

De VSA gaan de laatste maanden door de hel.  Het ene probleem volgt het andere op.  Oorlogsdreiging, die door de historische vijand, Rusland, kon afgewend worden. Diplomatieke moeilijkheden vermits ze bevriende overheden afluisteren.  Financiële moeilijkheden – het faillissement naderde.  En daar bovenop de geruchten over hun president.  Geruchten over drugsgebruik, geruchten over zijn seksuele geaardheid.  Het houdt niet op.

Niet dat wij willen beweren dat een homoseksuele president geen goede staatsman zou kunnen zijn.  Ver van.  Tenslotte is het land b méér dan tevreden over de prestaties van de premier.  Maar toch.  Barack Obama, de moraalridder, de liefdevolle echtgenoot en vader, die met zijn “God bless America” quasi de zegen geeft aan zijn volgelingen.  Het perfecte gezinnetje steeds in de coulissen als een back-up koortje van de grote solist. Als homo had hij geen schijn van kans gemaakt het Witte Huis te betreden.

Gisteren plaatsten wij een kort artikeltje over de mogelijke geaardheid van Obama.  De verwijzing werd intussen door de betreffende webstek verwijderd.  Wij vonden nog een  video, die al deze zomer verspreid werd.  Hoewel het in hoofdzaak gaat over het drugsgebruik van de jonge Barry, wordt er tegelijkertijd geïnsinueerd over zijn seksuele voorliefde.  De reacties liegen er niet om.  Eentje stelt dat dit wereldnieuws zou zijn mocht het om voormalig president Bush gegaan zijn.  Bij “Barry” wordt dit in de doofpot gestopt.  Wie geïnteresseerd is, kan de film hier vinden: http://www.westernjournalism.com/obama-once-a-homo-always-a-homo/

‘Gefundenes Fressen’ voor Studio Rony:

Obamahoma

Met een klik wordt Barry groter.
Studio Rony

Eén gedachte over “Heeft Elio een vriendje?

Reacties zijn gesloten.