Een volk krijgt de leiders die het verdient

eu schulz1310

Klik voor vergroting
Studio Rony

Een volk krijgt de leiders die het verdient

Voor zover men bij verkiezingen een invloed heeft op het bestuur van een land klopt deze stelling wel.  Maar bij de EU ligt het enigszins anders.  Ze benoemen zichzelf.
In een normaal parlement – dus geen belgisch – zou een man als Martin Schulz politiek niet kunnen overleven, maar in de EU – en in belgië – zijn er andere regels van kracht.  Daar word je naar het hoogste ambt geleid als je voldoet  aan de verwachtingen van het regime.

Martin Schulz wordt de Europese socialistische goeroe.  We verwachtten het al een tijdje, maar vandaag wordt het officieel bekrachtigd.  Alle rode kameraden in de EUSSR zullen tijdens hun PES-verkiezingscongres in Rome Schulz kiezen als kandidaat voorzitter van de EU-Commissie.  De keuze voor  een duidelijk eurofiele kandidaat is niet verwonderlijk.  Zijn politieke vooringenomenheid is even legendarisch als zijn kort lontje.  Schulz heeft als voorzitter van het Europese parlement herhaaldelijk bewezen dat hij er niet in slaagt zich boven alle partijen en hun standpunten op te stellen.  Nigel Farage kan ervan meespreken.

Schulz, de vredestichter.  Schulz, die zich haastte de moslims te plezieren door begrip te tonen voor een terreuraanval.  Het waren immers de uitlokkers van het geweld – ze hadden een filmpje over de islam gemaakt – die de ware schuldigen waren.  En dat kon voor Schulz niet door de beugel.

Schulz, de man van de solidariteit.  Kijk hoe hij wordt belachelijk gemaakt.

En hier door Nigel Farage.  De video is twee jaar oud, maar we kunnen hem niet genoeg tonen.

Ondertiteling vertaling via rechthoekje onderaan.

FT

 

 

 

4 gedachten over “Een volk krijgt de leiders die het verdient

  1. Wat ligt die Schulz nu te lullen ” WIJ ” zij het erover eens dat dit soort enz enz . IK ben het helemaal niet eens ! Wie denkt Schulz feitelijke wie hij is . Ik ben er ook nog !

  2. Het kan niet genoeg benadrukt worden, heel het EU circus zal ons verder, en verder de dieperik in sleuren. Stop de waanzin die ons al handen vol geld gekost heeft. Stop de waanzin die onze jobs in gevaar brengt. Stop de waanzin die onze westerse cultuur en samenleving aan het vernietigen is. Stop de waanzin van de kleptocratische EU dictators die enkel voor zichzelf zorgen. Indien men de eisen van euro critici die op DEMOCRATISCHE wijze gevraagd worden niet voldoet, dan maar met ANDERE middelen.

    • De gewone mens kan enkel reageren via het stemhokje dus stemmen voor een Euro-kritische partij en dat is in Vlaanderen enkel en alleen het Vlaams Belang . De NVA is een pro Europese partij vergeet het niet

  3. Allemaal de schuld van het vrouwenstemrecht. Die stemmen immers voor 90% links (groen, rood, liberaal, christelijk), en die partijen zijn allemaal grotendeels pro Schulz.
    Als je Farage bezighoort, vraag je je af wat die andere 700 dikbetaalde volksvertegenwoordigers daar doen. Zeggen die ooit wel iets? In ieder geval niets dat interessant genoeg is om de media te halen, behalve onze Don Quichote ntl.

Reacties zijn gesloten.