Een partij schaft zich af

De rode kameraden ten oosten van het onovertroffen land b hebben ook problemen.  Dat heb je als je speculeert op de kiesintenties van de importburgers.  Ter illustratie:

SPD: “Wij zijn voor scheiding der geslachten in zwembaden en bij sportlessen. En tégen schooluitstapjes tijdens de ramadan.” Met de SPD vooruit in het steentijdperk.

FT

3 gedachten over “Een partij schaft zich af

 1. Dan zijn de Oostenrijkse socialisten toch van een ander kaliber: na de klinkende stemmenwinst van ‘extreemrechts’ in een paar ‘Länder’ zijn ze daar nu zelfs bereid om met de FPÖ een coalitie te vormen. In D wil Links alleen maar kotsen op rechts.

 2. Maak U geen illusies over de samenwerking tussen de SPO en de FPO. Deze is enkel bedoeld om de FPO in de afgrond te rijden zoals inderdaad ook gebeurd is met de Volksunie in België.(en dit met behulp van verraders binnen de FPO!!)
  De SPD in Duitsland voert gewoon het programma uit van de Frankfurter Schule, via o.a. de principes van Gramsci.
  Een grondige analyse vindt men in het volgende bruggetje.
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/heinz-wilhelm-bertram/bahros-traeume-werden-wahr-zerstoerung-der-christlich-abendlaendischen-werte.html
  De SPD wordt hierbij geholpen door de Grüne en Linke en ook de CDU van IM Erika.
  Het doel is de vernietiging van Duitsland, en uiteindelijk ook van Europa.
  Deze vernietiging is begonnen op 08 mei 1945.
  De immigratie is het “massavernietigingswapen” dat ingezet wordt.
  http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/europa/angela-merkel-sieht-deutschland-als-einwanderungsland-13623846.html
  IM Erika pleegt hier hoogverraad.. en handelt hier in dienst van de NWO.
  Zoals in andere Europese landen is er een meerderheid van de bevolking die hier voor stemt. Een meerderheid wiens stemmen worden gekocht op kosten van diegenen die er niet voor stemmen.
  Een meerderheid(=klootjesvolk) die tevens laf en kruiperig is… met een tergende minachting voor de waarheid over de toekomst die ons te wachten staat.
  Een klootjesvolk dat ons dan ook meesleurt in de ondergang!!

Reacties zijn gesloten.