Een onmisbaar hebbedingetje…

Marnixlogo… voor de belijder van het ware geloof!

Hier is het nog wachten op dit werkelijk vooruitstrevend kleinood.  In Turkije zijn ze ons al ver vooruit.  Daar heeft de islamitische vennotenbank Turkiye Finans een nieuwe kredietkaart uitgegeven met een ingebouwd kompas die de richting van Mekka aangeeft.  Volgens de woordvoerder van de bank is het de eerste in haar soort.  Een doorbraak in de bankenwereld.  Vooral interessant voor wie aan de hadj of de oemrah wil deelnemen.

Dit is een voorbeeld van een Mekka-kompas. Niet van de nieuwe bankkaart.

Turkiye Finans werd opgericht door de fusie van Family Finans en Anadolu Finans 2005. 60% van de aandelen werden in 2008 overgenomen door de National Commercial Bank (NCB), de grootste bank in Saoedi-Arabië.

Andere bekende Mekka-kompastoepassingen zijn o.a. polshorloges en sleutelhangers maar die nemen meer plaats in.

Marnix

Bron: http://europenews.dk/de/node/75381

 

 

1 gedachte op “Een onmisbaar hebbedingetje…

  1. Ik hoop voor de mensen van het ware en vreedzame en vrouw vriendelijk geloof dat deze belangrijke attributen zo rap mogelijk ingevoerd zullen worden in het land van de honing België omdat zonder deze attributen voor de volgelingen van de godsdienst van de liefde het enorm moeilijk is om te bidden in de richting van Mekka om van België een liefdevol Islamitisch land te maken waar de wetten van Allah toegepast kunnen worden

Reacties zijn gesloten.