Een foto uit het familiealbum…

… van de nieuwe leider der EU-Commissie, Jean-Claude Juncker.

Juncker ontbijt

“Afblijven!” Alle rechten voorbehouden aan huisfotograaf Studio Rony

Als u meent een benevelde commissievoorzitter te zien ‘voorzitten’, dan kunnen we u gerust stellen: er niets mis met uw televisietoestel.  De brave man verwart de sterren op een fles cognac met deze op de EU-vlag.

Permalink voor ingesloten afbeelding

De EU in één oogopslag

Iedereen haat Juncker

Knack

Standaard

The Independent

Elsevier

9 gedachten over “Een foto uit het familiealbum…

 1. Knappe foto Rony, maar de man komt uit Luxemburg zou hij dan niet naar een fles Rivaner moeten grijpen? ‘t Is bij hem misschien een kwestie van ” als er maar alcohol in zit “.

 2. Dat drankprobleem van Juncker gaat helemaal niet opvallen . VRHFSTD al eens bezig gezien terwijl heel Europa luistert !

  • Rene,
   Hij doet me altijd denken aan den Dolf als ik hem bezig zie en hoor. Met dit verschil, dat vrhfsdt de eigen Europese bevolking viseert.

 3. Juncker is de ideale man voor de functie van voorzitter van de Europese Commissie(=het politbureau van de EUSSR).
  Gezien bepaalde gebeurtenissen in Luxemburg zelf(de bommenleggers zaak=zie 1 ste bruggetje) , kan er met die man gemakkelijk “geklapt” worden, zeker als hij dan ook nog onder invloed is van de “botermelk”!!!
  Gezien hij dus van wanten weet met het het principe van de “problem-reaction-solution” van de NWO, en dat gebaseeerd is op de Hegeliaanse dialectiek, is hij dus de geknipte man voor het invoeren en vooral toepassen van de “Solidaritätsklausel”, ik citeer uit het 2de bruggetje van de DWN :
  “…Die EU hat eine sogenannte „Solidaritätsklausel“ verabschiedet. Im Fall von Katastrophen oder Terroranschlägen in Mitgliedsstaaten tritt künftig der Bündnisfall ein. Brüssel schafft so den juristischen Rahmen für den europaweiten Einsatz von Polizei- und Militäreinheiten. …”
  We moeten ons dan ook geen illusies maken over de EUSSR, die stilaan, maar zeker, evolueert naar een Sovjet-dictatuur zoals reeds beschreven in het boek
  “1984” van George Orwell.
  Achter de schermen van de benoeming van Juncker gaat er dus heel wat meer schuil, dan een “zuipschuit” een plaatsje te bezorgen als einde loopbaan!!!

  http://www.iknews.de/2014/06/28/jean-claude-juncker-staybehind-terror-gladio-und-das-grosse-schweigen/

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/06/28/eu-schafft-grundlagen-zum-militaer-einsatz-gegen-die-buerger/

  • Blijft nog de vraag wie ze als terroristen zullen aanzien. Werden partizanen en duistere verzetsstrijders niet op het schavotje geheven? Met lauwerkransen omhuld? Eigenlijk hebben ze heel die terror beweging zelf in het leven geroepen!

 4. Knack vraagt ons begrip op te brengen voor de man die de 1ste wereldoorlog uitlokte. Geen woord over het feit dat die man nietl alleen stond maar dat zijn organisatie daarbij ook nog werd gefinancierd door de Franse geheime dienst. De veel geprezen democraten uit de Franse republiek, de mannen van vrijheid, gelijkheid en broederlijkheid stonden achter die aanslag.
  Ooit zal nog wel eens uitkomen dat ook de vrijgelaten Volkert niet alleen stond bij de moord op Pim Fortuyn.
  Maar deze mannen kunnen wij natuurlijk geen terroristen noemen, het zijn vrijheidstrijders, zoals onze broeders die naar Syrië trekken om daar de knepen van het vak te leren.
  Een Vlaamse betoging om het land te splitsen, dat is pas terrorisme!

Reacties zijn gesloten.