Een “gezegende” Ramadan!

Barack Hussein Obama, president van de VSA en beschermheer van ‘rebellen’ en ‘vrijheidstrijders’, heeft de moslim gemeenschap in de VSA en de rest van de wereld eengezegende‘ (blessed)  ramadanmaand gewenst.

Hij zegde: “Het is een tijd voor inkeer en devotie door gebed en vasten.  De Ramadan is tevens een gelegenheid voor de moslims wereldwijd om hun betrokkenheid met de minder gelukkigen te bevestigen, ook met hen die lijden onder economische moeilijkheden en ongelijkheid.”

En hij voegde o.a. aan toe: “Ramadan herinnert ons aan onze gemeenschappelijke  verantwoordelijkheid, anderen te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden,  en aan de basis principes die mensen met een verschillende religie verbindt: een verlangen naar vrede, gerechtigheid en gelijkheid.”

Hij ziet uit naar de Iftar, de gezamenlijke maaltijd in het Witte Huis.

FT

4 gedachten over “Een “gezegende” Ramadan!

  1. Ook de duitse kardinaal heeft zijn gelukwensen al uitgebreid geuit. En KMS (Kerkwerk Multicultureel Samenleven), één van de extreemlinkse tentakels van onze Kerk, heeft zijn wenskaarten al klaarliggen voor verkoop (€0.60/st)

  2. Als fan van Obama hoopt Het Executief van de Moslims “dat deze heilige maand beleefd wordt in het teken van godsvrucht, edelmoedigheid en openheid”.
    Voor de Iftar biedt Lidl intussen halalfrikandellen, halalpizza, turks brood en couscous aan.

  3. Bij die gelukwensen voor een voorspoedige en gezegende “rammel-dan” horen die beelden van gekruisigde weerloze slachtoffers met onderschrift anderen te behandelen zoals we zelf willen behandeld worden . Wat ik niet goed begrijp voor de minder bedeelden de economische moeilijkhedenlijders die ongelijk behandeld worden . Dat is om je kl…. op te vreten . Ze krijgen hier …God verd….alles wat hun hartje lust waar ze in hun thuisland enkel van kunnen dromen zonder iets te moeten doen

Reacties zijn gesloten.