16 gedachten over “Een dag niet gelachen…

 1. Gezien mijn gevorderde ouderdom heb ik niet veel toekomstperspectieven meer . Ik heb ook het gevoel er niet bij te horen . Ik heb geen vrienden bij de socialisten , liberalen , CD+ veeers , noch bij de Amadahisten , zeker niet bij de NVa . Mijn partij VB mag ook nergens bij behoren . Ik zoek naar een oplossing ! …… misschien , ik ga er eens diep over nadenken !

   • Ik heb al inlichten genomen T-shirts met een Thaise tekst zijn veel goedkoper, laat me iets weten als je over de 10.000 Bestellingen zit

    • Renéeke, manneke toch, hoeveel Thai zitten er in Antwerpen? We willen toch dat de Berbers het verstaan!

 2. Hebben jullie al eens het genoegen mogen smaken om een hoofd af te snijden van een weerloos wezen ? Hebben jullie al eens de sensatie mogen smaken om een janet van een hoog gebouw te mogen duwen . Hebben jullie al eens de adrenaline uit uw oren voelen spuiten bij het levend verbranden van een gekooide tegenstander . Al eens het gevoel gehad een “held” te zijn bij het executeren van geboeide Christenhonden . Neen !! waar wacht je op ? vervoeg onze rangen , wees een strijder voor de vrede . Wij bieden U “de sensatie” en uw dierlijke instincten vrije teugels te geven . Bovendien beschikken wij over een groot magazijn , vol met Nutella en Pepsi Cola , een reden te meer om uw familie , vrienden , kennissen en de beschaving vaarwel te zeggen , om bij ons de beest uit te hangen , zonder beperkingen. Wij zorgen ook voor een nooit gezien sexleven , slavinnen in overvloed die ge naar behoefte moogt gebruiken , misbruiken , afranselen , of zelfs doden…… als toetje …er zijn zelfs kinderen bij . Niet geheel overtuigd , meer uitleg bij onze imam , bij een van de talrijke westerse moskeeën , die met steun van hun overheid , zonder het te beseffen ons prachtig steunen , profiteer van die onnozelaars , zoals de groen en rode politiekers . Allahu Akbar !!! Welkom terug in het stenen tijdperk !

 3. Er zijn er nog die graag hun macht laten zien. In de Dailymail las ik ‘U.S convoy enters Prague as show of strength to Putin in Europe’ het kwam daarbinnen gebolderd na manoeuvres in de Baltische Staten op weg naar zijn standplaats in Nürnberg.
  De Tsjechen worden blijkbaar graag bezet want de Yankees werden met vlag en wimpel ontvangen en kregen als variatie op ‘go home’ nu ‘stay with us’ te lezen.
  http://www.dailymail.co.uk/…/Supporters-waving-Stars-Stri

  We zullen die massale Tsjechische vreugde maar geloven ondanks het feit dat Dailymail ook wel Dailyliar wordt genoemd.

  • Vrees dat je de titel moet intypen want als je op het bruggetje klikt krijg je een andere artikels.

  • Er zijn ook tegenberichten hierover. De Yankees werden niet algemeen op applaus onthaald.

   • Inderdaad, bij het zoeken naar tegenberichten stootte ik op Die Propaganda -der Watchblog für Desinformation und Propaganda in deutschen Medien.
    Toen de Yankees in Polen waren, voor ze Tsjechië binnen rolden, werden de Tsjechen al verwittigd om niet met eieren en tomaten naar de tanks te gooien. Wie het toch deed kreeg, zonder pardon, 2 jaar gevangenis aan zijn been.
    Ook in Polen waren de mensen niet uitgelaten. The Dailyliar heeft zijn naam dan toch niet gestolen.

    • Blijkbaar. Iets zoals Bild in Duitsland. Soms komt er wel iets uit de hoek dat voor andere kranten te “aangebrand” is, maar in het algemeen is de schandaalfactor maatgevend voor de berichtgeving.

 4. Spijtig dat je dat filmpje niet op je eigen site kunt zetten

  • Wat bedoel je, Roger? Dat kan je wel: klik op de drie verbonden punten bovenaan en volg instructies (copiëren en plakken)

 5. Of er onder hun ‘beleid’ nog ergens een vlag op een gebouw kan waaien is zeer de vraag.
  Een plezante beschrijving van hoe dat kan verlopen als dat soort van volk toekomstperspectieven heeft lees je in : ‘Ein Pharao im Jahrhundert des Dampfes’ (Een farao in de eeuw van de stoom) uit 1897.
  Het handelt over Pascha, Saïd Khedive onderkoning van Egypte in het Ottomaanse rijk, waarvan je zou mogen verwachten dat hij met iets meer verstand en inzicht gezegend was dan de bende in het filmpje.
  Saïd was geboren in Parijs en had zo één en ander van moderne techniek gezien. Terug in Egypte en verleid door de gedachte dat hij de opkomende katoen productie in een onvoorstelbare goudregen kon omzetten, kocht hij daarom ongeveer de ganse Europese productie aan bouwkundige machines, stoomploegen en pompwerken op. De bestellingen werden keurig langs de Nijloevers afgeleverd, waar heel de ijzeren massa in het woestijn zand verroestte, omdat geen enkele van zijn Arabieren noch organisatorisch noch technisch de plotseling voor hun ogen verschijnende stroom aan machines, uit de landen van de christenhonden , kon bedienen.
  De tragikomedie eindigde ermee dat Khedive, onder de zich opstapelende schulden gebukt, werd afgezet en met zijn harem vertrok naar Napels. Hij liet Egypte een jarenlange schuldafbetaling na.

Reacties zijn gesloten.