Een burgeroorlog in het verschiet?

Afbeeldingsresultaat voor eu burgeroorlogDe video dateert van verleden jaar.  De Duitse Paul D’Hoore (… nou ja…) financieel expert Dirk Müller waarschuwde voor een nakende burgeroorlog.

“Migrantencriminaliteit die onder de mat geveegd wordt.  Critici die monddood gemaakt worden.  Media die hun eigen ‘waarheid’ verkondigen.  De boude bewering dat de hetze tegen vluchtelingen veel erger is dan de verkrachtingen.  Zelfverdediging is niet toegestaan, maar de staat geeft forfait.  Burgers die zich bewapenen.  Merkels beslissing is de slechtste ooit genomen door een kanselier.” 

Zijn toekomstvoorspelling wordt stilaan een feit.

Raar, maar waar: waar je ook met Duitsers in contact komt, ze veroordelen Merkels vluchtelingenpolitiek, hebben hun buik vol van de vervreemding, het vele geld dat er tegenaan gesmeten wordt… en toch… blijven ze voor deze partij stemmen, want… “ze hebben geen alternatief”, de AfD is immers toch een beetje té alternatief.  Boete voor de eeuwigdurende erfzonde.

Ook in Frankrijk:

Zweden:

Nederland:

Bulgarije:

Buiten een al dan niet mislukte aanslag hier en daar is in Belgenland alles peis en vree, dankzij de harde uitwijzingspolitiek van de importsecretaris.

De EU veroorzaakt een burgeroorlog

 

5 gedachten over “Een burgeroorlog in het verschiet?

  1. Hallo pamperbende,zullen we de moskeeën maar gaan beschermen want de moslims gaan zich bedreigd voelen hoor!!Hallo smetje (van het gazetje),zijn er militairen nodig in onze steden,dat belooft voor deze avond,gaan je dochters naar het koning boudewijn stadion naar het concert??????Molenbeek was toch opgekuist,nietwaar pamperaars,zou president Trump dan toch gelijk hebben??Hoelang nog Vlaanderen???
    http://www.hln.be/hln/nl/39994/Explosie-Brussel-Centraal/article/detail/3187655/2017/06/21/Ontploffing-in-Centraal-Station-is-terreuraanslag-Dit-is-wat-we-nu-weten.dhtml

  2. Reeds sedert 2010 verwacht de Europese Commissie burgeroorlog toestanden vanaf 2015 opwaarts naar 2020. Het is in die “verwachting” dat men volgende beslissingen dient te kaderen: oprichting van een Europese Krijgsmacht van minimaal 10.000 man, inzetbaar naar keuze, en het verplicht inleveren van de wapens door de bevolking. Immers , iemand zonder wapens kan zich niet verdedigen en zeker niet deelnemen aan een burgeroorlog! Gouverner c’est prévoir!!!!

  3. Naar mijn oordeel zijn we in de eind fase van een derde religieuze wereldoorlog beland. In den beginne hebben we de islamideologie toegelaten onder de mom dat er maar weinigen waren die dit geloof beleden en zich wel zouden aanpassen. Nu ze met miljoenen zijn is het onmogelijk de klok terug te draaien tenzij met kordate middelen met het gevolg dat twee beschavingen (?) botsen en er alleen maar religieus geweld zal gebruikt worden. Ik hoop dat ik mij vergis maar de voortekenen voor deze oorlog zijn er wel.

  4. Onze reageervriend Maurice heeft “groot gelijk” om een vraagteken te zetten nà het woord: beschavingen… immers, wij hoeven niet zo prat te gaan op onze Europese beschaving want… in de 20e eeuw hebben wij, in Europa, TWEE WERELDOORLOGEN ontketend.
    De eerste maal door een paar revolverschoten in Sarajevo, de volgende omwille van een strookje grondgebied dat bekend stond onder de naam: “corridor van Dantzig”.
    Nu komt Fikken’s vraag: Hoé “beschaafd moet men zijn om, omwille van een lapje grond / en de dood van twee mensen (al waren zij dan nog “behorend-tot-de-àllerhoogste-adel)… ontelbare miljoenen onschuldige mensen de dood in te jagen” ???

Reacties zijn gesloten.