“Een ander land”

Horst Seehofer (CSU) is uiterst bezorgd om zijn land, om Duitsland, om Beieren.  Naar alle waarschijnlijkheid zullen er dit jaar (nog) méér ‘vluchtelingen’  komen dan verleden jaar.   Met familiehereniging – hij rekent voorzichtig 0,5 per ‘vluchteling’ – zou dat een invasie van 3 miljoen handophouders betekenen.  Iedereen weet dat het aantal  aangekomen ‘vluchtelingen’ niet met 0,5 maar wel met 3 of 4 moet vermenigvuldigd worden.  Wat de balans doet doorslaan naar niet te verwerken aantallen, ergens tussen de 3 en de 9 miljoen.  “Wir schaffen das nicht.”

Dit zal van Duitsland, van zijn Beieren, een ander land maken.  En dat wil de bevolking niet, toch?  Evenmin wil hij dat rechts hierbij garen spint.

 

3 gedachten over ““Een ander land”

 1. Met Horst horen we de zoveelste verrader aan het woord. Als hij werkelijk te goeder trouw zou zijn geweest had de CSU er al lang de stekker uitgetrokken in Berlijn. In plaats van rechts te bevechten(lees de AfD), had hij dienen te streven naar een parlementaire meerderheid met deze partij, ingeval de CSU de volstrekte meerderheid in Beieren zou verliezen.
  Bovendien hebben de Länder in Duitsland grote bevoegdheden inzake Justitie en Binnenlandse Zaken. Wat is dan het probleem om hier optimaal van gebruik te maken.
  Hij had ook al kunnen beginnen met klare duidelijke taal te spreken, over alles dan wel. Nu krijgen we een hoop gelul waarbij de kool en de geit gespaard wordt en men water en vuur poogt te verzoenen!!
  Het is niet met het uitnodigen van Orban of een bezoekje te brengen aan Putin dat Horst “Beieren” gaat redden van de ondergang. En als niet gaat met Duitsland, dan loont het de moeite een poging te doen zonder Duitsland.
  Horst maakt dus in feite deel uit van het probleem, en een probleem lost men niet op, samen met diegenen die het hebben veroorzaakt.(cfr Einstein).
  Alles begint dus met de juiste en volledige diagnose van de ziekte.
  Om deze diagnose te stellen zitten de politieke verantwoordelijken momenteel nog in het voorbereidende stadium waar er “beroep” gedaan wordt op Mme Soleil en op Prof. Diallo, een gekend medium!!!
  Een bedevaart naar Scherpenheuvel werd niet in overweging genomen gezien de aanwezigheid van ” cabardouches” op de steenweg.
  In afwachting van deze diagnose, zinken we dan ook verder in het moeras.

Reacties zijn gesloten.