Edelstahl-gebruik in Merkelland

Afbeeldingsresultaat voor de olifant in de kamerMessentrekkerij in Merkelland: niemand ziet de olifant in de kamer.  Het voorlopig bekende resultaat van “alleenstaande gevallen” tijdens het afgelopen weekeinde.

Berlijn: negen mannen vallen met messen een 26-jarige aan; deze werd met een dijbeenkwetsuur in het ziekenhuis opgenomen.
Hannover: gemaskerden overvallen een 18-jarige, steken hem neer; hij is nog altijd in levensgevaar. Daarvoor werd hij al getrakteerd op peperspray.
Hannover: een trio bedreigt twee kinderen met een mes. Vervolgens wordt een 17-jarige neergestoken.
Hamburg: twee Tunesiërs vechten het onder elkaar uit met een mes.
Bochum: een Syriër van 16 zou naar verluidt een 15-jarige in de buurt van een school neergestoken hebben. Deze werd zwaar gekwetst; de dader kon vluchten.
Wiesbaden: een eenzaat valt een groep van acht personen aan met een mes. Drie werden gekwetst. De dader kon vluchten.
Neumünster (Schleswig-Holstein): Tijdens een ruzie in een asielopvangcentrum kwam er een mes aan te pas: drie gekwetsten (19–26).
Nordhorn (Niedersachsen): Relletje met messen en machetes tussen een Iraakse en een Libanese clan.
Hannover: een groepje Syrische jongeren (13–17) valt een 24-jarige vrouw aan met een mes. Zij is in levensgevaar. Na een korte tijd kon de politie de ‘jongeren’ opsporen. De twee oudste broers krijgen een klacht aan hun been – de twee jongsten mochten beschikken.

2017 was een topjaar voor de messentrekkerij in Duitsland.  Tendens: stijgend.  Tijdens de afgelopen tien jaar kende het fenomeen een opvallende stijging van 1200%.  De politie geeft toe dat ze veelal machteloos is.  Betrouwbare statistieken bestaan niet; dikwijls wordt er over gezwegen “om de bevolking niet te verontrusten”.  Messen zijn populair – iedereen kan immers aan een mes geraken: niet alleen voor terroristische aanslagen maar ook voor moorden, roofovervallen, inbraken, verkrachtingen, eremoorden en vele andere bezigheden waarbij een mes het slachtoffer kan “overtuigen”.   Geen enkele plaats is ervan uitgesloten: op markten, kermissen, fietswegen, in hotels, parken, scholen, openbaar vervoer, restaurants, supermarkten, stations…  Het gevaar loert overal.  Opvallend: het gaat veelal om grote, blonde, Scandinavische types…

Verneem meer:  Deutschland: Immer mehr Messerangriffe

In de video wordt benadrukt dat ook bio-Duitsers deelnemen aan de messenrage:

‘Jongeren’ werd vervangen door het minder geladen ‘jonge mensen’:

Een zelfde fenomeen in Oostenrijk:

In Londen, Liverpool… enz…:

 

3 gedachten over “Edelstahl-gebruik in Merkelland

 1. Komaan pampermedia,nog wat meer john crombez op radio en tv,des te sneller geraken de sossen onder de kiesdrempel!!
  Vraagje aan de vrt:heeft john crombez dat kamertje gekregen waar carolientje genez vroeger altijd mocht verblijven in de vrt gebouwen???En zeker ook niet vergeten om*groen*nog wat meer op te hemelen!!!
  Het wordt gewoon lachwekkend die journalistiek hier in belgenland!!!

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/politieke-barometer-bevestigt-score-n-va-in-onze-eigen-grote-peiling~a84b414f/

 2. Franse held werd ritueel islamitisch geslacht: pers en politiek liegen tot in het lijkenhuis.

  De lijkschouwing – voor zover die nog nodig was – op luitenant-kolonel Arnaud Beltrame, die bij de slachtpartij door een moslim in de Super-U van Trèbes om het leven kwam, bracht zaken aan het licht die de leugenpers maar al te graag verzwijgt. Officieel heet het dat de kolonel overleed ten gevolge van ‘des lésions mortelles à l’arme blanche au niveau du cou’, in mensentaal wil dat zeggen dat de man omkwam door dodelijke messteken in de halsstreek. Maar zelfs bij zo’n ernstige feiten wordt het volk belogen en bedrogen. De bevolking mocht (mag) immers niet weten dat de officier zijn keel werd doorgesneden, dit naar aloude islamitische gebruiken. Maar we begrijpen hun bedoelingen wel, een ‘steekje’ in de hals is nog altijd ‘mensvriendelijker’ dan iemand met één horizontale snijbeweging aan de keel, van het leven beroven.
  Bron (en verder lezen): https://re-act.be/2018/03/27/franse-held-werd-ritueel-islamitisch-geslacht-pers-en-politiek-liegen-tot-in-het-lijkenhuis/

Reacties zijn gesloten.