Echte ontwikkelingshulp

Met een goede opleiding komen we er wel

Met een goede opleiding komen we er wel

Dat justitie en politie niet opgewassen zijn tegen Marokkaanse terreur is algemeen geweten, of dat op het voetbalveld, in onze buurt of schoolgeweld is, is oud nieuws.
Onze jongens, de jongeren dus,  die verantwoordelijk zijn voor al de zegeningen en verrijking die ons te beurt vallen krijgen van de overheid een kindvriendelijk vingertje, niet meer doen hé, ze lachen zich krom onze lieverdjes.
Uitkeringen en kinderbijslagen verdwijnen over de grens en het is slechts een kwestie van tijd of hele steden wordt leeggeroofd door randdebielen die geen fatsoenlijke Nederlandse volzin kunnen uitspreken maar wel aan wapens kunnen komen.
Politie, justitie, burgers: we staan erbij en kijken ernaar. Totdat wij aan de beurt zijn om onze spullen of ons leven af te geven, waarom, omdat de regering macht gegeven heeft aan een ondemocratisch onwettelijk gedrocht en dit om haar eigen geweten te zuiveren op mogelijke verdenking van racisme, een centrum die met belastinggeld burgers en zelfs partijen kan dagvaardingen en zich burgerlijke partij kan stellen.
‘We’ zijn machteloos omdat we dat tolereren en een Marokkaanse vader met de simpelste oplossing negeren:
“Onmiddellijk op het vliegtuig zetten, weg met dat tuig.”

vrede vrede vredaards

Gevangenissen zullen ze ook al niet zien van binnen en straks zijn het Marokkaantjes met een enkelband die onze omaatjes beroven, ook dan zal er geen flik staan die oma te beschermen. Wáárom sturen we dat tuig niet weg?
Het moet toch mogelijk moet zijn om in het kader van ontwikkelingshulp in Marokko wat gevangenissen te bouwen. In EU-verband, want anders staat het geweten te brullen. Alles volgens Marokkaanse (gevangenis) waarden en normen uiteraard, geen discriminatie. Speciaal voor elke EU-ingezetene met een Marokkaans paspoort die de wet overtreedt.
Ja, het is een variant op de Britten die elke dief naar Australië stuurden, en dat terwijl Marokko niet ‘van ons’ is maar wedden dat ons (ontwikkelingsgeld) welkom is?
Als de overheden uitkeringen kunnen overmaken naar Marokko voor kinderen en vrouwen die Europa nooit gezien hebben, moet het mogelijk zijn om daar wat gevangenissen te bouwen voor onze kutmarokkanen, ook al hebben ze Marokko nooit gezien. Dat zou pas verhelderend zijn voor het krapuul en misschien een soort van appreciatie teweegbrengen voor de kansen die ze gehad hebben.
Maar ja, waarom zou je het advies van een Marokkaanse vader, die de terreur van zijn Marokkaanse kutkinderen zat is, opvolgen en het tuig op een vliegtuig zetten richting een echte straf?  Wel, als ze toch apart voedsel, aparte scholen, aparte wijken, aparte rusthuizen, aparte begraafplaatsen willen, dan maar ineens aparte justitie, neen geen voorhistorische sharia, die discrimineert alle niet moslims, maar een onafhankelijke rechter die als beste straf op basis van moderne westerse wetten de (tijdelijke) deportatie mag uitspreken voor alle dubbele paspoorten.
En stuur al die imams en jihaat-verheerlijkers mee als begeleiders, meteen ook voor de tijd dat de straf moet uitgezeten worden door hen die ze gehersenspoeld hebben.
Moeten we dan ook een rechter hebben voor de Oostbloklanden, goede vraag, er komt echt geen eind aan de multiculturele weldaden.
Misschien, als ze weg zijn, hebben we dan weer wat tijd om ons eigen leven te leiden?

3 gedachten over “Echte ontwikkelingshulp

 1. Ik begrijp nog altijd niet waarom ons fatherland gevangeniscellen huurt in Nederland . Het kost een bom geld en de kostprijs per gedetineerde bedraagd veel meer dan een doornee pensioentje voor iemand die zijn leven lang gewerkt heeft . In het belang van ontwikkelingshulp , zouden ze beter cellen huren in Marokko , het heeft niets dan voordelen ! Onze zonnebankbroeders zouden zich thuis voelen , onder de vleugels van Allah , hun eigen taal kunnen spreken en de zekerheid hebben dat ze hallal voedsel krijgen . Voor de huurprijs moet onze regering het zeker niet laten . Wat kan nu een vierkante meter gevangenisruimte kosten . Het is ook mijn overtuiging dat de service , het dienstbetoon voor de gevangenen , het ochtendontbijt , middag en avondmaal van die aard is dat zij twee maal zullen nadenken alvorens nog eens den onozele crimineel uit te hangen . Ik zal Wathelet en Maggie eens opbellen en vragen wat hij en zij denkt over mijn voorstel . Ik ben er zeker van dat onze VB onmiddellijk accoord gaat

  • Zou dit wel mogelijk zijn? Ginder worden ze meteen bevrijd en kunnen ze opnieuw herbeginnen! Het lijkt wel een kolonie reuzensprinkhanen die alles wat ze tegen komen opvreten = vermoorden!
   Hen een aftandse gevangenis toebedelen en behandelen zoals in de Middeleeuwen: inmetselen! Zo krijgen ze weer een thuisgevoel!! Eens dat spel vol gemetst: de beuk erin ( zoals destijds rooie steve steavaert liet uitvoeren met mooie degelijke villa’s ) en herbeginnen: we hebben leegstaande oude gebouwen zonder hisrtorische waarde genoeg, want we mogen onze eigen cultuur niet om zeep helpen!!
   Ieperiet is óók nog een middel.

 2. Zie hoe die ene jongen de hand van die andere zoekt. Vreselijk.

  Met dank aan Amerika en de Europese Unie.

  De ongekozen schoften van de EU steunen deze moordenaars, een rechtschapen mens wil toch niet langer lid blijven van deze bende met bloed aan hun handen.

  http://youtu.be/0zSBKq4BxNU

Reacties zijn gesloten.