ECB: zo zot als een kruk

Bij de Europese Centrale Bank zijn ze onderhand zo zot als een kruk geworden.

Mario Draghi zit achter de schermen de politici in de Eurozone te ‘bewerken’. Hij wil ze een Europees depositogarantiestelsel voor alle banken en spaarders door de strot duwen.

Donderdag bracht de vice-president van de ECB een bezoek aan het Europees Parlement. Deze man was in een vorig leven nog partijleider van de socialisten in Portugal, voormalig Minister van Financiën én vroegere baas van de Portugese Centrale Bank.

In die rol van bankgouverneur verkocht de Portugees in vijf jaar tijd 1/3e van de totale goudvoorraad van het Zuid-Europese land. In het EP, anno vandaag, vertelde hij dat het beleid van de ECB helemaal niet zo onconventioneel is en dat er allerminst gevreesd moet worden voor zeepbellen.  Lees meer…

6 gedachten over “ECB: zo zot als een kruk

 1. Die Italiaan is een van de gevaarlijkste draken in Europa, samen met die Duitse merkel en de zuipschuit uit Luxemburg en de kapo schulz brengen ze heel Europa in de vernieling, het wordt dus hoogtijd dat EU gedrocht totaal uit te schakelen willen we niet allemaal in de afgrond storten.
  Laten we die misdadigers dadelijk oppakken en veroordelen tot minimaal 20 jaar opsluiting en voor alle duidelijkheid “niet alleen die 4 maar die hele bende in dat EU gedrocht dus ook de goedpraters zoals die slaapmuts belet en die troela theijsen.

  • @ Beste Jean,
   Alhoewel zijn naam (in onze oren) eerder Italiaans klinkt, is Draghi een Portugees… maar… dààrom niet minder “met schurkenstreken behebt”. 🙁

  • Inderdaad Jean, allemaal gevaarlijke gekken die in een dwangbuis en achter tralies thuis horen.

 2. Is dat een foto van Draghi genomen tijdens een van zijn “aanvallen”

 3. Draghi is geen zot, maar een gevaarlijke psychopaat, een gewezen Goldmann Sachs boy, die het werk van “God” doet. (=lees : de duivel).
  De EUSSR, de euro, de ECB zijn instrumenten in handen van de machten achter de NWO om Europa(=het Avondland) te plunderen en te vernielen.
  Een van de ingezette wapens is de oorlog tegen het contant geld, dat bij afschaffing, een volledige controle zal toelaten op alle verrichtingen en bezittingen van de inwoners.( voor de elites zijn er natuurlijk uitzonderingen voorzien).
  Ondertussen zitten we met enorme schuldbergen, negatieve interesten, financiële repressie, en geld gemaakt uit het niets(=financiële alchemie en de basis van het bancair systeem).
  Dit bancair systeem systeem, een gigantische piramide systeem, wordt nu door Draghi in het leven gehouden.(met dit uit het niets gemaakte geld!!).
  Er is ook het geheime akkoord “ANFA” :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/04/09/ezb-geheimabkommen-anfa-eine-zeitbombe-fuer-den-euro-experte/
  met citaat :
  EZB-Geheimabkommen Anfa: Eine Zeitbombe für den Euro – Experte
  9. April 2016 von beim Honigmann zu lesen
  Das Geheimabkommen Anfa bedeutet, dass die Europäische Zentralbank (EZB) die im EU-Recht vorgesehenen Regeln für zur Bankenrettung durch die Hintertür ausgehebelt werden, behauptet Ernst Wolff. Für Sputnik erklärt der Experte, Autor des Buches „Weltmacht IWF, Chronik eines Raubzugs“, die Details.
  Herr Wolf, zur EZB gehören 19 nationale Notenbanken. Die haben ein Geheimabkommen namens Anfa geschlossen. Was verbirgt sich dahinter? “(=einde citaat).
  Ik verwijs voor de details naar de volledige tekst.
  Is men bij de N-BA daarvan op de hoogte ???
  Wat Draghi, en zijn zetbazen willen is niet alleen een gemeenschappelijke depositogarantiestelsel, maar ook en vooral een “bankunie”.
  http://blogs.reuters.com/breakingviews/2016/01/12/guest-view-euro-zone-needs-workable-banking-union/
  met citaat :
  “The governments of the 19 euro zone member countries have failed to put in place a fully comprehensive and effective banking union, despite the valiant efforts by European Central Bank President Mario Draghi. A viable common currency demands a workable common banking system. “(=einde citaat).
  Wat men ook mogen doen, veel hoop is er niet meer, alle banken zijn de facto failliet. Over de toestand van de banken en de komende ineenstorting van het systeem :
  http://kingworldnews.com/alert-legend-warns-that-people-must-now-prepare-for-a-massive-global-collapse/
  met citaten :
  “ALERT: Legend Warns That People Must Now Prepare For A Massive Global Collapse
  April 10, 2016
  …..So Eric, the banks will not be saved by governments next time. Instead there will be bank bail-ins. This means that depositors’ money and assets will be used to save the banks. But since most banks are leveraged 20-50 times and much more if derivatives are included, bank customers’ assets will not be sufficient to save the banks. Therefore I would expect a global program of money printing on a scale that has never been seen before…..
  ….. The recent increase in money printing by the ECB only had a very short-term affect, and now the market is smelling blood in the streets. It is an absolute certainty that most banks are insolvent if they valued their toxic assets at market prices. QE will not change that but it might give the banks a stay of execution for a few months…..(=einde citaat).
  Zoals de crisis van 1929 ook opzettelijk werd uitgelokt door de “banksters”(van Wallstreet en The City) is dit met deze crisis ook het geval.
  De oplossing is dan een oorlog. Zie report van Iron Mountain :http://www.stopthecrime.net/docs/Report_from_Iron_Mountain.pdf
  Er is ook de recente commentaar van de Japanse minister van Financiën:
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/japans-finance-minister-accidentally-reveals-how-it-all-ends-war
  met citaat :
  “While this all started with a currency “war,” it seems – according to a stunningly candid transcript of Japan’s finance minister’s conversation with none other than Paul Krugman – that the real endgame here is actual war. Aso remarked that “a similar [deflationary mindset] had occurred in the US in the 1930s. What solved the question? War! Because World War II had occurred during the 1940s and that became the solution for the United States. [We] have to switch [the Japanese] mindset… we are looking for the trigger.””(=einde citaat)
  De verwijzing naar de jaren 30 is belangrijk met dat verschil dat Duitsland vervangen is door Rusland en Japan door China. De Balkan bevindt zich nu in het Midden Oosten.
  Het is dus wachten op WO III, alleen de “trigger” ontbreekt nog!!!!
  De ECB en Draghi maken dan ook deel uit van de samenzwering die moet leiden naar deze WO III. (met de FED , het monster van Jekyll Island in de hoofdrol).

  • @ Lovenaar,

   Europa is in Stalingrad overleden. Wat rest is een gore hoer.

Reacties zijn gesloten.