Dwerggrootmacht EU kost miljarden en verspreidt moord en doodslag

EUSSRDwerggrootmacht EU kost miljarden en verspreidt moord en doodslag

Men moet geen kenner van de Oekraïne te zijn, men hoeft niet te weten dat het westen van het land naar het westen neigt en het oosten naar Moskou om als niet vooringenomen politicus en journalist te merken dat de huidige onlusten door de EU veroorzaakt en aangemoedigd werden.

En dan uiten we ons nog heel voorzichtig.  De EUSSR, die zich als een machtswellustige Baas Gansendonck op wereldniveau wil doen opvallen, in werkelijkheid een onhebbelijke dwerg, mengt zich overal tussen, infiltreert, intrigeert, ondersteunt de zgn. ‘democraten‘, die met een kalasjnikov naar een betoging trekken, bestrijdt indirect Poetin, wekt de hoop op EU-lidmaatschap, kritiseert en antichambreert op een onverdraaglijke manier… en kan verder niets presteren.

Behalve dan even een moment de gloire voor de onuitstaanbare Vrhfstdt, die meent te kunnen scoren door daar in heel zijn theatrale nietigheid, met zijn schabouwelijk Engels, het podium te betreden om toch maar genoeg te kunnen opvallen opdat hij zijn EU-ambities waar zou kunnen maken.  Luister naar zijn ‘gevleugelde woorden’.  We gaan dat niet helemaal vertalen, want u kan het perfect begrijpen.  In het kort: beloftes voor de ‘democraten’, een visa-vrij regime, een financieel kadootje. De roe voor de regering: sancties, bevriezen van gelden der boosdoeners.

En hij, de grote leider, heeft spijt dat hij (hij zegt “wij”, maar hij bedoelt zichzelf) niet al vroeger ingegrepen heeft.  Het applaus bezorgt hem waarschijnlijk ter plekke een orgasme.  En hij belooft dat ze elke week zullen terugkomen, de EUSSR-bonzen.  “Dictators kunnen nooit winnen tegen hun volk. “ zegt hij op het einde.  Komende van hem is dat wel het toppunt van sarcasme..

Mocht u zijn bezielende toespraak willen bekijken, dan kan u op onderstaand bruggetje klikken.

http://www.euractiv.com/node/533685

Volgens de laatste berichten vanavond zou er een akkoord bereikt zijn tussen de regering en de oppositie.  En waarschijnlijk zal Vrhfstdt proberen met de lauweren te gaan lopen.

Men kan zich de vraag stellen in hoever er in Tunesië of in Egypte van een “Arabische Lente” zou sprake geweest zijn zonder de zich overal bemoeiende EU.  De oorlog en de chaos in Libië zou er zonder de EU en zich op het voorplan drukkende Frankrijk en Groot Brittanië nooit geweest zijn.  In Libië is men nu verder dan ooit van vrede, van de zo geroemde democratie.  Ook de oorlog in Syrië werd door de EU actief aangemoedigd.  Met als resultaat: tienduizenden doden, honderdduizenden vluchtelingen.  Armoede, miserie.  Alsof de EU erop uit is nog meer vluchtelingen binnen te halen.  Een burgeroorlog in Oekraïne zou de volksverhuizing van honderdduizenden richting westen in gang zetten.

Wat gaan die EU-despoten daar in godsnaam allemaal doen?  Waarom houden ze niet doodgewoon hun mond?  Het is duidelijk dat de VSA en de EU Poetin de rekening presenteren voor zijn succesvolle tussenkomst in Syrië.

Nergens heeft de EU een probleem opgelost, zelfs niet in de dwergstaatjes Bosnië of Kosovo.   En de verzamelde pers speelt het spelletje mee.  Dramatische beelden van kogelgaten in ramen.  Gewonden in hotellobby’s.

De EU is ons groot ongeluk, een catastrofe, en dan nog een zeer dure.  En wat hebben we daarvoor in ruil gekregen?  Open grenzen.  Inderdaad: horden armoezaaiers komen af, waardoor ons sociaal systeem zal ineen storten.  Wij zouden er niets op tegen hebben aan elke staatsgrens onze identiteitskaart of paspoort te laten zien als ons dat garandeert dat er niet nog meer tafelschuimers zich hier neerlaten als een sprinkhanenplaag.  Wij zouden er niets op tegen hebben nog steeds goedkoop in Luxemburg te kunnen tanken en winkelen.  Wij zouden er niets op tegen hebben ‘s avonds zonder angst voor lijf en leden, voor handtas of autosleutels, door steden te kunnen wandelen.  Vrij verkeer van kapitaal?  Vergeet het.  Kontant geld wordt binnenkort verboden.  Alles moet via controleerbare overschrijvingen of bankkaarten gebeuren.  Landen buiten de EU krijgen het stigma van schurkenstaat opgekleefd.  Vrij verkeer van werknemers?  Ja, inderdaad, voor nep-zelfstandigen, die zich zo snel mogelijk als werkzoekende laten opschrijven en bij de Hulpkas mogen aanschuiven om maandelijks arbeidslozensteun te ontvangen en uiteraard het bijpassende kindergeld en wat er nog in hun richting kan afvloeien.  Vrij verkeer van nemers.  En wij, de gevers, kunnen nergens heen.

Enz. enz.

Wij zijn boos.  De EU moet gestopt worden. Hoe dan ook.  U weet hoe.

Florent Van Ertborn

1 gedachte op “Dwerggrootmacht EU kost miljarden en verspreidt moord en doodslag

  1. In Oekraïne heeft de door het volk verkozen president ingebonden, in Europa wilt een niet verkozen voorzitter die zich graag president laat noemen maar dat niet is de dictatuur met volle kracht invoeren!
    Moeten hier ook dergelijke toestanden komen?
    De Oekraïners die willen aansluiten bij die EU dictatuur zijn niet goed wijs of zien alleen maar de honingpotten staan!

Reacties zijn gesloten.