Durf, Duitsland!

Afbeeldingsresultaat voor afd trau dich, deutschlandDe AfD koos als motief van de kiescampagne “Trau Dich, Deutschland”.  Wees geen “Angsthasen” meer.  Hoofd omhoog, wees trots op je land en identiteit.  Durf op de AfD te stemmen.  Durf op te komen voor je eigen volk, je taal en cultuur.  Durf de vermolmde partijen de wacht aan te zeggen.  Durf nationalist te zijn.  Durf afstand te nemen van het eeuwig schuldcomplex.

Volgens de laatste kiesintenties enquête zou de AfD een gelijk aantal stemmen veroveren als de Linke: ca. 10%. De Union (CDU/CSU) blijft met 37% (-1) de grootste partij, de SPD volgt met 24% (+1), de FDP kan nog 8% (-1) overtuigen.
Randbemerking: het is niet uitgesloten dat de AfD een beter resultaat neerzet, vermits niet iedereen in zijn kaarten laat kijken. 37% der kiezers zouden nog twijfelen wie ze hun stem zullen geven.
Naar verluidt is voor de meeste Duitsers onderwijs het belangrijkste (84%), gevolgd door anti-terreurmaatregelen (81%) en de vluchtelingenpolitiek (79%).

Meer info bij Merkur.de

En dan heb je nog zo’n zeldzaam moment waarbij je grijnzend denkt “nét goed!”. Vrijdagnacht werd een man levensgevaarlijk gekwetst toen hij van een brug viel. Niet door een windvlaag maar wel omdat hij een affiche van de AfD “nader wou bekijken”… 80% der AfD affiches worden beschadigd of gestolen, hun partijbureaus aangevallen, hun auto’s in brand gestoken.
De AfD houdt de andere partijen voor de toenemende agressie verantwoordelijk. Vooral SPDer Ralf Stegner, die verklaarde dat men de gebouwen en het personeel van de AfD moet aanvallen. Stegner is samen met andere toppolitici van het linkse firmament – SPD, Linke en Grüne – medemilitant bij de “Aufstehen gegen Rassismus”*. Die Linke zou zich in Hamburg tijdens de G20 “protesten” volledig laten gaan hebben…

*Neem eens een kijkje bij de zelfverklaarde democratieredders!

4 gedachten over “Durf, Duitsland!

 1. Het You Tube-Tube-Kanal von Reaktionär Doe? bevalt me wel al zou ik het waarderen mocht er wat minder Scheisse in gezegd worden.
  Het intellectuele niveau ligt hoger en wat het waarheidsgehalte betreft: daar kunnen de Staatszenders nog een puntje aan zuigen.

  Dat zulke kanalen invloed hebben zie je aan de commentaren. Het kanaal lijkt heel wat mensen te inspireren om op AfD te stemmen.

 2. Ik volg de Duitse politiek en weet al lang dat het is zoals hier in Vlaanderen één tegen alle (Afd en VB). Men hoeft maar eens naar de debatten te kijken van Will, Maisberger, Hard aber fair en zo vele ander links geinspireerde zenders.
  Om ten treure haalt men filmpjes en intervieuws boven om te wijzen op het verband met de vroegere heersers onder Hitler, Rote armee fraction en anderen. Alles is goed om de Afd in een slecht daglicht te stellen. Bij debatten is het een hameren op de Afd leden.
  Maar niets zal de opgang van Afd kunnen stuiten want de Duitsers zijn Merkel en de grote coalitie met de SPD kotsbeu.

 3. In de BRD, waar de vrije mening heerst, is opnieuw Gerhard Ittner tot een geldboete van 5400 euro veroordeeld. Ik kwam het aan de weet door Hagalil in een artikel van 10 september jongstleden.Op 11.02.2017 heeft hij een rede gehouden in Dresden. Daarin zei hij: was A. Hitler dem deutschen Volk mit dem Nationalsozialismus an die Hand gegeben hat: es wäre ein Modell heute, für die ganze Welt (wat AH het Duitse volk in de handen heeft gelegd met het Nationalsocialisme: het zou vandaag voor de ganse wereld een model geweest zijn.)

  In een land waar een vrije mening zou zijn heeft de man het recht om dat te zeggen. Anderen hebben eveneens het recht om het met hem eens te zijn of hem gek te verklaren. De laatsten hebben dat recht. De eerste niet. Die moeten met hun vrije mening de kas spekken met aanzienlijke geldboeten.

  • De waarheid is inderdaad hard om te horen en daarom worden daar zulke veroordelingen en boetes op gelegd. De vrije mening mag voorlopig nog “gedacht” worden, uitspreken zeker niet. Grondwet en rechten van de mens op of af.

Reacties zijn gesloten.