Duitse Linda De Win op oorlogspad

Gerelateerde afbeeldingZo zijn ze, de neutrale media.  Zo zijn ze, de presentatoren.  Zo zijn ze, de over het linkse paard getilde betweters.  Zo zijn ze, de apparatsjiks van de staatsomroep.

Fris-verkozen Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz ging op staatsbezoek in het gróte buurland bij collega Merkel.  En werd prompt uitgenodigd voor een derdegraads verhoor  bij Maischberger, een eerste klas secreet van de staatszender ARD.

Zij gaf zich hélemaal: “Of zijn jonge leeftijd geen hindernis is?  Of en wanneer hij kindjes wil maken, of hij trouwplannen heeft? Of hij voor eeuwig en altijd zijn studentenkaart wil gebruiken?”  Want… Kurz heeft geen diploma van hoger onderwijs.  Martin Schulz, voormalig EU-opperhoofd (SPD), heeft dat ook niet, maar die heeft dat niet nodig want hij is het uithangbord van de kameraden.

Kurz bleef stoïcijns kalm.  Maischberger bleef aandringen over een studentenkaart: “Echt?  Heeft u die echt niet meer?”

En dan zoekt ze steun bij Jürgen Trittin (Groen-Links), want Kurz heeft een regering gevormd met de FPÖ.  Zéér verwerpelijk.

Trittin stelt haar gerust: in Duitsland is zoiets niet mogelijk, want geen enkele der ‘democratische partijen’ wil met de AfD in zee gaan.  Perfect herkenbaar.

 

4 gedachten over “Duitse Linda De Win op oorlogspad

  1. Het onbeschoft behandelen van een gast tijdens een TV gesprek (interview) waar hebben we het nog gezien. Ik heb stevig de indruk, nee ik weet het wel zeker dat men in Duitsland en Nederland de mosterd in Vlaanderen is komen halen. Vooral bij de “hofleverancier” en rode bastion VRT en in mindere mate VTM en nog wat Vlaamse pruts zenderkes.

  2. Jaaaaren pamperen en wegkijken en nu ze hun leugens niet meer uit de *echte media*kunnen houden is het de schuld van anderen natuurlijk!!
    En dan op radio 1,een lerares,die samen met haar leerlingen,tijdens het krokusverlof,met medewerking van de nullenzender en vranckx,*vluchtelingen*gaan opzoeken om hun verhalen te aanhoren!!Dat zal natuurlijk hartverscheurend worden en bekeken worden door de roze pamperbril!!Misschien kan Vrankcx en co de beelden van die vechtpartijen en de rellen in calais als kennismaking eens tonen aan de leerlingen,kwestie van eens de echte waarheid te tonen!!!

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/-hoe-durft-francken-beweren-dat-de-vakbond-niets-doet-we-klagen-al-tien-jaar-waar-blijft-de-oplossing~a8524f6c

Reacties zijn gesloten.