“Doe het” voor Vlaanderen

‘Doe het’, een appel aan het patriottisme der Denen.

De Denen verwachten deze zomer een stijging van de geboortecijfers.  Ik hoor u denken, ja, we weten hoe productief de welkome vakkrachten zijn.  Het gaat echter niet om immigranten.  Verleden jaar werd er in Denemarken een campagne gelanceerd onder de niet te misverstane oproep ‘neuk voor Denemarken’.  En deze zomer zouden de resultaten moeten bekend zijn.

We worden immers steeds weer aan ons ‘demografisch probleem’ herinnerd, een excuus voor de tomeloze import van vreemde gelukzoekers die de samenleving ontwrichten en ons een financiële strop bezorgen.

De overheid kàn iets aan de lage geboortecijfers van onze eigen bevolking doen.  Kàn.  Maar onze overheid is anti-blank.  We moeten en zullen gemengd worden.  Blank puur is racistisch.

Deze campagne is zo simpel als ze geniaal is.  Ze begon zo’n 9 maanden geleden.  Mensen zijn op hun gemak tijdens hun vakantie.  Ze zijn op hun gemak, drinken een glaasje en dankzij de toename van endorfines stijgt hun zin in een vrijpartij.  Of ze vervelen zich, de boeken zijn uitgelezen, het regent… ook een goede reden om de namiddag tussen de lakens door te brengen.
Volgens een onderzoek van de Deense Politiken krant zouden er tijdens de zomermaanden juni – augustus 1.200 kleine Deentjes meer op de wereld komen dan vorige zomer.  In totaal zouden ca.  16.200 de geboortecijfers van de autochtone bevolking komen opkrikken.

Het begon met de oproep van ‘Spies Travel’ om ‘de wereld meer baby’s te geven’ en ‘doe het voor mama’, waarbij duidelijk gemaakt werd dat vakantieganger aan een strand ‘meer zin’ heeft dan een wandelaar in de bergen.  ‘Spies Travel’ had bovendien het idee een ‘ovulatiekorting‘ te geven bij een ‘romantische city trip’.  Of – vanuit een andere invalshoek –  ‘Doe het voor mama’ wil de jonge vrouwen overtuigen hun moeder een kleinkind te gunnen.
Ook de hoofdstad, Kopenhagen, sprong op de kar, zij het in een mildere vorm door de waarschuwing te verspreiden dat men niet eeuwig vruchtbaar is.  En de zender DR ging in een hogere versnelling met de ‘Knald for Danmark’ (Neuk voor Denemarken) campagne.

Denemarken heeft een bevolking, zoals Vlaanderen, die graag plezier maakt en van het leven geniet.  Het probleem is echter dat we op te late leeftijd aan (te weinig) kinderen beginnen.

De aanmoedingscampagnes lijken vruchten (!) af te werpen.  Volgens schattingen zouden de Denen 14% méér nakomelingen produceren deze zomer en volgens het officiële Deense Statistiekbureau werden er 1000 méér kindjes geboren tijdens het eerste kwartaal van dit jaar dan tijdens dezelfde periode 2015.

Redice TV

 

 

 

 

2 gedachten over ““Doe het” voor Vlaanderen

  1. Zoeken ze soms vrijwilligers om het Deense geboortecijfer wat op te krikken .
    Mits een goed loon voor mijn prestaties en maaltijdchecks wil ik mij eventueel wel vrijmaken

  2. Het is gebleken dat vrouwen in burka productiever zijn dan deze in westerse kledij. Ik stel daarom voor dat onze linkse dochters zich kleden en de onderdanigheid aan de man, zoals voorgeschreven in hun geprezen koran aanhouden. Het openhouden van hun benen voor de viriele man, zal het geboortecijfer aanzienlijk doen toenemen.

Reacties zijn gesloten.