Dierenrechtenorganisatie zegt mannen de wacht aan

Volgens PETA, dat naar eigen zeggen wereldwijd meer dan 5 miljoen aanhangers heeft, zijn vleesetende mannen blijkbaar een grote bedreiging voor het klimaat. De dierenrechtenorganisatie eist dat mannen een keuze maken: vlees of sex.

PETA baseert de keuze op een onderzoek dat in november 2021 in het “wetenschappelijk” online-vaktijdschrift Plos One gepubliceerd werd. Volgens dit onderzoek zouden mannen door hun vleesconsumptie duidelijk meer tot de klimaatcatastrofe bijdragen dan vrouwen. Inderdaad, mannen zouden als gevolg van hun eetgewoontes meer dan 40% meer broeikasgas uitstoten dan het vrouwelijke geslacht. Of het onderzoek verfijnd werd volgens de huidige regenbooggeslachten, is ons momenteel nog niet bekend.

De Duitse PETA-tak staat op de barricades – zoveel is duidelijk. Daniel Cox, PETA-campagneleider bij onze oosterburen, liet optekenen:

“Mannen zijn veel slechter voor het milieu dan vrouwen, omdat ze te veel vlees eten.”

En, voegde eraan toe:

“Vrouwen zouden nu in sexstaking moeten gaan… om de wereld te redden!”

Bovendien spaart men volgens Cox met elk niet geboren kind ca. 58.6 ton gelijkwaardige CO2 per jaar.

Wat mogen we eigenlijk nog? De verwarming moeten we sowieso lager zetten of zelfs uitdraaien. Als je dan onder de dekens kruipt om elkaar te verwarmen, dan krijg je de vloek der groentenaanbidders over je heen… Is het toeval dat heel de linkse wereldverbeteraarssekte voorstander is van onbeperkte abortus?