Dierenmishandeling?…

… De schuld van de blanken!

Afbeeldingsresultaat voor white people are guilty

Als je denkt dat de huidige BLM-toestand niet krankzinniger kan worden, dan moeten we je ontgoochelen.

Een gekke professor heeft heeft een boek geschreven waarin zij stelt dat het een daad van racisme is als je je hond menselijk behandelt.

De linkse professor, Katya Guenther, stelt dat huisdieren worden gedood of slecht behandeld door minderheden omwille van kapitalisme, anthroparchie, blanke overheersing en patriarchaat.

Mocht u het nog niet weten, je hond toestaan binnen, in de woning, te slapen is een privilege, voorbehouden voor de blanken en de rijken. Het maakt deel uit van een politiek die, door het verzet tegen buitengesloten honden aan de ketting, eigenlijk bedoeld is om gepigmenteerde mensen te onderdrukken en het opdringen van – we citeren: “midden- klasse-normen voor het houden van dieren, waarbij gezelschapsdieren quasi als gezinslid beschouwd en behandeld worden. Negeer het feit dat gepigmenteerde mensen zelf gevangen zijn door in armoede te zitten, zelf weinig opties hebben om een inkomen te verwerven en misschien wel hun status willen opkrikken door het bezit van een hond.”

De gekke professor beweert dat dieren een mogelijke inkomstenbron zijn. We citeren: “Als een vrouw haar hond voor dood achter laat in een asiel nadat het dier leeggefokt is en zij de puppies heeft verkocht om drugs te kopen, dan ligt dit aan haar status als een weinig ontwikkelde, buiten de normen vallende gepigmenteerde vrouw.”

En dat alles omdat blanken racisten zijn! Niet moeilijk dat mensen de voorkeur geven aan het gezelschap van honden i.p.v. de hedendaagse (linkse) gekke professoren!