Deze zitten echt niet te wachten op hun 72 maagden

De Koerdische YPG kon deze ISIS-terroristen gevangen nemen.  Zij vielen vanuit Turkije de Koerdische stellingen aan. Blijkbaar hebben ze nog niet direct de wens hun 72 maagden te gaan incasseren, want ze wenen en bedelen voor hun leven.  Geen ‘Allahu Akbar’ dit keer.

Sommigen verwijten Turkije dat hen over de grens zou gestuurd hebben met de belofte van geld en een paspoort, dat hen naar Europa kan brengen.  Rare redenering.  Van Turkije naar Syrië om dan als vluchteling terug naar Turkije te keren, overtocht naar Grieks eiland, retour naar Turkije.  Simpele jongens.   Inshallah.

 

4 gedachten over “Deze zitten echt niet te wachten op hun 72 maagden

  1. Castreren zodat ze zich niet meer kunnen voortplanten en hun seksuele driften zouden verdwijnen.

  2. Hartverscheurende taferelen van bletende moedige IS strijders , waar zelfs onze Bert Anciaux een punt kan aan zuigen . Dat youtuubeke is uitermate geschikt als propaganda voor het werven van “strijders ” in dienst van Allah , alhoewel ik denk dat hun geloof , in de meest rechtvaardige en vredelievende op het ogenblik van die bleetscene niet groter is dan de piemel van een transgender Het zou ook kunnen dat hun paniek en het vertoon van zwakte tegenover de vijand te maken heeft met een verbod op hun 72 maagden die vervangen worden door homo’s . Zielig vertoon , den held uithangen en weerloze slachtoffers terroriseren en folteren maar beginnen bleten als ze in de problemen komen . Dat ras heeft een grote smoel voor de rest , niks , nihil , noegatbollen

Reacties zijn gesloten.