De kracht van de belastingregering

Al iets gemerkt van de aangekondigde kracht van verandering?

En we blijven maar afdokken voor transfers, voor de EU, voor ongewenste vreemdelingen, voor elektriciteit, voor water, voor taksen allerhande, voor gebakken lucht…

4 gedachten over “De kracht van de belastingregering

 1. Zolang dat Vlaanderen opgescheept zit met de belgische bezetting, gesteund door verraders, zal het alleen maar slechter blijven gaan. Dit laatste is dan ook de “verandering”(sic) waar steeds naar wordt verwezen.
  De laatste 25 jaar is daar bovendien nog de EUSSR bezetting bij gekomen. Het kan dus niet op!!
  Bovendien worden er een hoop “stemmen” gekocht, en dit kost ook geld.
  Bij deze gekochte stemmen is er een aanzienlijk deel dat geen belastingen betaalt.
  Voor al diegenen die van het huidige systeem profiteren, en dit aantal neemt dagelijks toe, moet er dan ook niets veranderen. En zolang dat er geld is, zal er dan ook niets veranderen. Diegenen die van deze stemmen profiteren zullen er dan ook alles aan doen om deze stemmen te blijven kopen, en dit kan enkel via hogere belastingen.(die vooral door de Vlaamse middenklasse worden betaald).
  Uiteindelijk komen we steeds terecht bij de bezetting van Vlaanderen, een bezetting die niet het “verdriet” maar het “drama” is van Vlaanderen.
  We zitten dan niet opgescheept met een belastingregering maar met een “bezettingsregering”.(=verkozen door de meerderheid!!!).

 2. Het handgebaar in de vorm van de “V” voor “verandering” werd daarom ook al gauw de opengsperde hand voor “stop enige verandering”. Volop op de rem met die handpalm, alleen zo bestuur je in dit “land”, met de handen op de pedalen en de (blote) kont omhoog.

  Wat hou ik toch van “aanhalingstekens”.

 3. Voor wanneer den “” Anciaux-taks “” voor de opvang en onderhoud van al die fluchtelingen sukkelaars , profiteurs , tafelschuimers , verrijkers en kultuurvernietigers

 4. Duitsland betaalde de Vlaamse Oostfrontstrijders een pensioen voor de jaren dat ze in dienst waren.
  Den belgique betaalt 4 op de 5 terug gekeerde Syrië strijders een uitkering t.t.z den belgique? Nee, jij en ik.

Reacties zijn gesloten.