Denemarken wordt ontwricht

Merkel geshaftDe Deense premier Lars Løkke krijgt stilaan gelijk.  De minister van financiën heeft het bevestigd: hij maakte een dramatische correctie op het verwachte aantal vluchtelingen en hun gezinsherenigingen in Denemarken.

De toestroom van vluchtelingen, die nooit zullen terugkeren naar hun thuisland, betekent dat de regering het te verwachten bevolkingsaantal moet herzien.   Tegen 2020 zouden er méér dan 100.000 handophouders bijkomen in vergelijking met de vorige voorspelling van mei 2015.  Toen werden er nog 22.000 en hun gezinshereniging verwacht in de periode 2016-2020.  Nu is dat aantal 119.000.

Volgens de premier Lars Løkke Rasmussen kan het hoog aantal vluchtelingen de Deense samenleving in al zijn aspecten ontwrichten.  De grote meerderheid van de handophouders zijn vluchtelingen of immigranten.  Volgens de cijfers van het ministerie van arbeid is 84% van de koppels, waarvan beide partners werkloos zijn en leven van de sociale zekerheid, van niet-westerse oorsprong.

Ekstrabladet

4 gedachten over “Denemarken wordt ontwricht

  1. Die 119.000 handopenhouders die kunnen , dank zij de O zovele Gutmenschen en hun naastenminnende regering zonder enige twijfel en met fierheid zeggen
    “””Wir Haben Es Geschafft ” den “danuwelle” is intussen verdwenen !

  2. Onlangs las ik nog: “Denen, de gelukkigste inwoners van Europa”, dat zal dan die werkloze 84% van niet-Europese oorsprong zijn. De rest van de Denen vloekt steen en been omdat ze die 84% moeten onderhouden.

  3. Niet enkel de Deense samenleving zal ontwricht geraken heel de EU en gans de westerse wereld. Met dank aan de regerende “politiek correcte” politici.

Reacties zijn gesloten.